ارتش یمن: برای مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی آمادهایم - تسنیم
سخنگوی ارتش یمن از مقابله پدافندی با تجاوز صهیونیست ها به خاک این کشور و آمادگی ارتش برای مقابله با هر تجاوز احتمالی این رژیم خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: پدافند هوایی ما با مجموعه زیادی از موشکهای زمین به هوای ساخت داخل با تجاوز رژیم اسرائیل مقابله کرد.
وی افزود: مقابله با تجاوز اسرائیل باعث آشفتگی و سردرگمی زیادی در بین خلبانان دشمن و اتاقهای عملیات این رژیم شد.
سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد: پدافند هوایی ما آماده و مهیا است تا با تمام قوا و قدرت با تجاوزات اسرائیل به کشورمان مقابله کند.
سخنگوی ارتش یمن تصریح کرد: به مردم و آزادگان کشورمان اطمینان میدهیم که نیروهای مسلح ما در آمادگی بالایی قرار دارند و به یاری خداوند، توانایی مقابله با متجاوزان را دارند.
یحیی سریع گفت: حملات به کشورمان هیچ تاثیری بر نیروهای مسلح و توانمندی نظامی آنها نخواهد داشت.
سخنگوی ارتش یمن بار دیگر بر دفاع از ملت فلسطین تاکید کرد و گفت: عملیات پشتیبانی از غزه و فلسطین شدت بیشتر ادامه خواهد یافت و ما با تمام توان از کشور و امت خود دفاع خواهیم کرد.
انتهای پیام/