خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور دو شطرنجباز ایران در جام جهانی زنان

مهر | ورزشی | یکشنبه، 15 تیر 1404 - 16:58
مبینا علی‌نسب و آناهیتا زاهدی‌فر به نمایندگی از ایران در رقابت‌های شطرنج جام‌جهانی ۲۰۲۵ فیده شرکت می‌کنند.
استاد،مسابقات،ريتينگ،دقيقه،حركت،زمان

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات جام جهانی شطرنج زنان فیده از امروز (یکشنبه ۱۵ تیر) در باتومی، گرجستان آغاز می شود و تا ۷ مرداد ادامه خواهد داشت.
۲ شطرنج‌باز ایرانی در میان ۱۰۷ شرکت‌کننده به رقابت می‌پردازند.
این رقابت‌های حذفی که در هتل گرند بلاجیو برگزار می‌شود، با جوایز کل ۶۷۶,۲۵۰ دلار، فرصت کسب جواز حضور در مسابقات نامزدهای قهرمانی جهان ۲۰۲۶ را برای برترین‌ها فراهم می‌کند.
شرایط مسابقات شامل ۹۰ دقیقه زمان برای ۴۰ حرکت اول، سپس ۳۰ دقیقه اضافه و ۳۰ ثانیه افزایش زمان برای هر حرکت است.
همچنین ۲۱ بازیکن برتر با استراحت، مستقیماً به دور دوم راه می‌یابند.
استاد بزرگ مبینا علی‌نسب ۲۳۱۱ در دور اول مقابل استاد بین‌المللی آمینا قایربِکُوا از قزاقستان با ریتینگ ۲۲۷۳ و با مهره سفید بازی خواهد کرد.
همچنین استاد بین‌المللی آناهیتا زاهدی‌فر ۲۱۴۳ به مصاف استاد بزرگ گوهر بیدالله‌ یوا از آذربایجان با ریتینگ ۲۳۷۱ می‌رود.
سمانه سلیمانی نیز به عنوان سرپرست تیم ایران، بازیکنان را در این رقابت‌ها همراهی می‌کند.