شهرستانهای غرب استان تهران سوگوار دلدادگان کربلا+تصاویر
در روز عاشورای حسینی، دلهای مردم شهرستانهای غرب استان تهران در سوگ مظلومیت سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) لرزید.

به گزارش مشرق، از غرب استان تهران، آئینهای پرشور عزاداری روز عاشورا، همزمان با سراسر کشور، در شهرستانهای بهارستان، شهریار و رباطکریم با حضور هزاران نفر از عاشقان و دلباختگان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برگزار شد.
از نخستین ساعات صبح روز دهم محرم، دستهجات عزاداری در مناطق مختلف به حرکت درآمدند.
خیابانها و میادین شهرها مملو از سیاهپوشانی بود که با پای دل به سوی خیمهگاه دلهای عاشق حرکت میکردند.
نوای سینهزنی، زنجیرزنی و مرثیهسرایی، فضای شهر را در غمی مقدس فرو برده بود.
در شهرستانهاس اسلامشهر و شهرقدس عزاداران حسینی از ساعات اولیه روز همزمان با سراسر کشور با برتن کردن لباس عزای سیدالشهدا (ع) در مراسم عزاداری و هیئات شرکت کردند.
در شهرستان بهارستان، از نسیمشهر تا گلستان و صالحیه، هیئتهای مذهبی با رعایت نظم و وقار خاصی به عزاداری پرداختند.
نوجوانانی با سربندهای «یا حسین» و «یا ابوالفضل» در صف اول هیئتها دیده میشدند و پیرمردهایی با چهرههای خیس از اشک، بار دیگر کربلای 61 هجری را زنده کردند.
حضور پرشور خانوادهها و بهویژه بانوان، جلوهای از ایمان و عشق بیحد به مکتب حسینی بود.
در شهرستان شهریار، آیینهای عزاداری در صباشهر، باغستان ، اندیشه ، فردوسیه و کهنز، بهصورت مردمی و باشکوه برگزار شد.
برخی هیئتها با بازسازی نمادین واقعه عاشورا از جمله خیمهسوزی، به تصویر کشیدن طفلان حسین و حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا، صحنههایی تأثیرگذار و اشکآور را برای مردم رقم زدند.
صدای "وا حسیناه" و "لبیک یا زینب" فضای شهر را فرا گرفته بود.
مساجد و حسینیهها در تمام این شهرستانها، از شب تاسوعا تا عصر عاشورا، میزبان عزاداران بودند و با برپایی سفرههای نذری، خواندن روضههای جانسوز، و دعوت از مادحین و خطیبان برجسته، مجالی برای تامل و تجلی روح عاشورا فراهم کردند.
در شهرستان رباط کریم، مراسم عزاداری هیئتهای بزرگ، از جمله هیئتهای سیدالشهدا و بابالحوائج، با حضور هزاران نفر از عاشقان حسینی، شکوهی خاص داشت.
در پرند و نصیرشهر نیز مردم از ساعات اولیه صبح عاشورا، پای پیاده و با پای دل، در مراسم عزاداری شرکت کردند و بار دیگر نشان دادند که پیام عاشورا زنده و جاری است.
روحانیون و خطیبان در سخنرانیهای خود، فلسفه قیام عاشورا، درسهای ایثار، آزادگی و ظلمستیزی را برای نسل جوان تبیین کردند.
مداحان اهلبیت با نوای گرم و سوزناک، دلهای مردم را با مظلومیت حسینبنعلی (ع) و یاران باوفایش همراه ساختند.
پس از اقامه نماز ظهر عاشورا ، مردم با دلی پر از ماتم و چشمانی گریان به خانه بازگشتند، اما با این عهد که پیام عاشورا را تا ظهور منتقم خون حسین (عج)، زنده نگهدارند.
انتهای پیام/