خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عاشورا در کهگیلویه و بویراحمد؛ اوج ارادت و دلدادگی به امام حسین(ع)

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 تیر 1404 - 12:12
تمام مناطق کهگیلویه و بویراحمد اعم از شهر و روستا در عاشورای حسینی لرزید و ندای لبیک یا حسین در آسمان این دیار طنین انداز شد.
حسين،استان،امام،مراسم،باوفايش،عاشوراي،ارادت،كهگيلويه،عزاداري ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، همزمان با دهم محرم‌الحرام عاشورای حسینی، کهگیلویه و بویراحمد شاهد برگزاری مراسم عزاداری باشکوهی بود که در آن مردم مؤمن و عاشقان اهل‌بیت (ع) در سراسر استان، در غم شهادت جانسوز امام سوم شیعیان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و 72 تن از یاران باوفایش به سوگ نشستند.
دسته‌های سینه‌زنی و زنجیرزنی از نقاط مختلف استان، مسیرهای تعیین‌شده را طی کرده و با نوحه‌سرایی و مرثیه‌خوانی، ارادت بی‌کران خود را به ساحت مقدس خاندان عصمت و طهارت (ع) به نمایش گذاشتند.
حضور پرشور در گرمای طاقت‌فرسا
در شهرستان‌های گرمسیری استان از جمله گچساران، کهگیلویه، باشت، چرام، لنده و بهمئی علیرغم گرمای شدید هوا، اقشار مختلف مردم از ساعات اولیه صبح در صحنه‌های عزاداری حاضر شده و تا ظهر امروز به عزاداری، مداحی، سینه‌زنی، زنجیرزنی و اجرای رسوم بومی در سوگ شهادت مظلومانه امام حسین (ع) و یارانش پرداختند و این حضور پرشور، نشان از عمق باورها و اعتقادات مردم این منطقه داشت که با وجود سختی‌ها، عشق و ارادت خود را به سرور و سالار شهیدان ابراز کردند.
یکی از عزاداران در این باره گفت: اموز همه با نیتی پاک و خالص دل خود را برای وصال عشق آماده کرده بودیم تا دل را از آلودگی‌های گناه مبرا سازیم و در ماتم عزای حسین (ع) به تزکیه روح و روان خویش بپردازیم.
فضای معنوی و همبستگی اجتماعی
فضای حاکم بر مراسم، سرشار از اندوه و معنویت بود، اشک‌های جاری بر گونه‌ها، ناله‌های سوزناک و فریادهای "حسین حسین" که در هم می‌پیچید، گویای عمق ارادت و تأثیر نهضت عاشورا بر جان‌ها بود و در واقع این مراسم فرصتی برای تجدید بیعت با آرمان‌های والای امام حسین (ع) و همچنین نمایش همبستگی اجتماعی مردم منطقه بود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج، سخنران پایانی این مراسم خواهد بود و به یاد نماز ظهر عاشورای امام حسین (ع) و یاران باوفایش، نماز ظهر عاشورا نیز به امامت آیت الله حسینی اقامه می‌شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تسلیت تاسوعا و عاشورای حسینی ابراز امیدواری کرد که پرچم عاشورا با دستان ملت مقاوم ایران تا ظهور حق برافراشته بماند.
یداله رحمانی ضمن گرامیداشت حماسه جاودانه ایثار، شجاعت، وفاداری و مظلومیت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش، این ایام را یادآور برافراشته شدن پرچم حق‌طلبی و آزادگی در برابر ظلم و جهل دانست.
وی همچنین با اشاره به عزاداری‌های باشکوه مردم مؤمن و همیشه در صحنه استان به شهادت مظلومانه جمعی از دانشمندان و مردم بی‌دفاع کشورمان در حملات تروریستی اخیر اشاره و این جنایت را زخمی عمیق بر پیکره ملت توصیف کرد.
رحمانی ضمن محکومیت شدید این اقدامات ضد انسانی این مصیبت را به پیشگاه حضرت ولی‌عصر(عج)، مقام معظم رهبری، خانواده‌های معظم شهدا و مردم شریف استان تسلیت گفت و از خداوند متعال، علو درجات برای شهیدان و صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت کرد.
انتهای پیام /