خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از تمثال بیش از 500 شهید در قهستان خراسان جنوبی

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 تیر 1404 - 09:53
آیین رونمایی از تمثال بیش از 500 شهید دفاع مقدس، سرداران کشوری و لشکری، شهدای مدافع حرم، جبهه مقاومت و شهدای خدمت عصر تاسوعای حسینی و با حضور استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مدیران استانی در شهر قهستان برگزار شد.
شهدا،شهادت،استاندار،خراسان،جنوبي،حسيني،هاشمي،مسير،فرهنگ،ايثا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قهستان، سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی در این مراسم با بیان اینکه همه آنچه داریم، از شهدا داریم، بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به‌ویژه در بین نسل جوان تأکید کرد.
وی با تسلیت ایام شهادت حضرت ابوالفضل‌ العباس (ع) و شب عاشورای حسینی، گفت: بسیار خرسندم که برای دومین‌بار در این مجموعه فرهنگی، مذهبی و معنوی حضور پیدا می‌کنم؛ مجموعه‌ای فاخر که اقدامی بی‌سابقه و ارزشمند در سطح کشور انجام داده و با بهره‌گیری از ظرفیت هنر، گامی ماندگار در معرفی فرهنگ ایثار و شهادت برداشته است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وسعت و کیفیت ای کار فرهنگی، آن را الگویی شایسته برای سایر استان‌ها در بزرگداشت نام و یاد شهدا عنوان کرد .
هاشمی به نقش بی‌بدیل شهدا در صیانت از عزت، استقلال و امنیت کشور اشاره کرد و اظهار داشت: زندگی امروز ما، وام‌دار خون شهداست و همه ما وظیفه داریم با کار جهادی و بی‌وقفه در مسیر آرمان‌های آنان حرکت کنیم تا شرمنده شهدا و خانواده‌های معظم‌شان نباشیم.
وی با بیان خاطراتی از دیدار با خانواده شهیدان، خاطرنشان کرد: این خانواده‌ها، پرورش‌یافتگان مکتب عاشورایند و با روحیه‌ای حسینی، شهادت فرزندانشان را نه‌تنها غم، بلکه افتخاری الهی می‌دانند.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: شهید نادی که سال گذشته پیگیر ساخت یادمان شهدا در روستای عشایری خود بود، امسال در همان روستا به خاک سپرده شد، و این حقیقتی بزرگ از اتصال فرهنگ شهادت به هویت جامعه ماست.
وی با تأکید بر پیوند انقلاب اسلامی با عاشورا و نهضت حسینی، تصریح کرد: از صدر اسلام تاکنون، هر جا نهضتی برای حق شکل گرفته، خون شهدا مسیر را هموار کرده است.
هاشمی افزود: در انقلاب اسلامی نیز با تقدیم بیش از هزاران شهید دفاع مقدس، ترور، مدافع حرم و مدافع امنیت، مسیر استقلال و عزت ملت ایران تثبیت شده است.
استاندار خراسان جنوبی افزود:اگر امروز فریاد می‌زنیم مرگ ما شهادت در راه خدا باشد، از عمق اعتقادی است که از عاشورا و کربلا آموخته‌ایم.
انتهای پیام/250