خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازرسی وزارت اقتصاد از عملکرد بانک ها طی جنگ 12 روزه

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 15 تیر 1404 - 09:30
ارکان مختلف وزارت اقتصاد از جمله وزیر، رئیس مرکز بازرسی و مدیران عامل بانک های دولتی و شبه دولتی طی دو هفته گذشته به منظور بررسی ارائه خدمات به مردم، زیرمجموعه های خود را بررسی کردند.
شعب،بازرسي،مديران،بيمه،اقتصاد،جانب،اخبار،بانكي

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی دو هفته گذشته و با وجود شرایط خاص حاکم بر کشور، دستگاه‌های خدمت‌رسان در شهرهای بزرگ همچنان ملزم به ارائه خدمات بودند.
به طور مثال در بازه‌ای بانک‌ها باید با ظرفیت 30 درصدی شعب به کار خود ادامه می‌دادند.
برهمین اساس و با توجه به اخبار منتشر شده در این بازه زمانی شاهد انجام 25 بازرسی از جانب وزیر اقتصاد، معاونان وزیر و رئیس مرکز بازرسی این وزارتخانه و مدیران عامل بانک‌ها و بیمه‌های دولتی از معاونت‌های وزارت اقتصاد، شعب بیمه و شعب بانک‌های کشور بوده‌ایم.
انجام حداقل 24 بازرسی از شعب بانک و بیمه تنها در تهران
مدیران بانکی و بیمه‌ای نیز موظف به پیگیری میدانی ارائه خدمات به مردم شده بودند.
در همین راستا در مجموع به نظر می‌رسد 20 بازرسی به شعب بانک‌هااز سوی مدیران عامل بانک‌ها و بازرسی وزارت اقتصاد و همچنین بیش از 4 بازرسی از شعب بیمه انجام گرفت.
این موارد محدود به بازرسی‌هایی بود که از جانب مدیران بالادستی نظام اقتصادی و بانکی در سطح شهر تهران صورت گرفته و اخبار آن در دسترس عموم قرار گرفته بود.
انجام چنین اقداماتی به منظور تداوم خدمت رسانی به مردم و جریان زندگی در شرایط جنگ تحمیلی مسئله قابل تقدیری است.
این موضوع در کنار مدیریت نسبتاً مناسب دسترسی به مردم به کالاهای اساسی از جمله موارد مربوط به عملکرد مطلوب دولت در روزهای گذشته است.
انتهای پیام/