از بنیانگذاری سپاه همدان تا طراحی عملیاتهای راهبردی+ فیلم - تسنیم
مشاور فرماندهی انتظامی کل جمهوری اسلامی و قرارگاه مبارزه با سرقت، با مرور خاطراتی از آغازین روزهای انقلاب و دفاع مقدس، بر نقش محوری شهید شادمانی در تمام صحنه های کشور تاکید کرد و او را نماد ایثار و فداکاری در راه امنیت مردم و انقلاب دانست.

سردار محمدعلی نورینژاد در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در همدان به آغاز خدمت شهید شادمانی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اردیبهشت 1358 اشاره کرد و گفت: در جمع کوچکی از پاسداران همدان در ساختمان پیشاهنگی مشغول انجام وظیفه بودیم که برادری وارد شد، معلوم بود آموزشدیده نظامی است، چون سربازی رفته بود و معلم بود.
در گفتار و رفتارش ادب، احترام و غنای فکری دیده میشد، در ابتدای ورود، مشخص بود که این برادر بزرگوار که به عنوان پاسدار داوطلب شده، حتماً توانمندیهایی دارد.
وی به نقش شهید شادمانی در رفع مشکلات اجتماعی مردم در آن مقطع اشاره کرد و افزود: در مقاطع جلوتر که به مسائل امنیتی برمیخوریم، نقش و حضور این شهید بزرگوار در تمام صحنههای تاریخی که کشور به رشادت و اقدام عملیاتی نیاز داشت، دیده میشود.
حضور مؤثر در کردستان و خنثیسازی کودتای نوژه
همرزم شهید سپهبد علی شادمانی، به حضور شهید شادمانی در مقابله با شرارتهای کردستان در سال 1358 اشاره و بیان کرد: در جمع شانزده، هفده نفری از پاسداران همدان که در مهاباد حضور پیدا کردند، سردار شادمانی نقش داشت.
سردار نورینژاد همچنین به نقش هدایتگر و کمککننده عملیاتی شهید شادمانی در خنثیسازی کودتای معروف به نوژه اشاره کرد.
فرماندهی در دفاع مقدس و فرماندهی لشگر 100 هزار نفری همدان
همرزم شهید شادمانی گفت: با آغاز جنگ تحمیلی، شهید شادمانی نقش اساسی خود را به عنوان فرمانده تیم و دسته و با رشد بالاتر در مناطق عملیاتی سرپل ذهاب، بازی دراز و قلاویز ایفا کرد.
سردار نورینژاد به حضور او در تیپ و سپس لشکر انصارالحسین و مسئولیت محور چنگوله اشاره کرد و افزود: در سال 1366، استان همدان افتخار داشت که قریب صد هزار نیروی رزمنده را آماده کند.
در آن مقطع، فرمانده این لشکر انسجامیافته، سردار شادمانی بودند.
وی به حضور رهبر معظم انقلاب (در کسوت ریاست جمهوری) در مراسم پیشبینی شده برای این لشکر بزرگ در همدان اشاره کرد.
سردار نورینژاد به نقش اساسی او در طراحیها و تدابیر عملیاتی سپاه پاسداران اشاره کرد و تأکید کرد: قریب ده تا پانزده سال، ایشان معاون هماهنگکننده قرارگاه خاتم الانبیا بودند که مسئولیت طراحی و تدبیر در ارتقاء توان عملیاتی نیروهای مسلح را بر عهده داشتند.
وی این 15 سال مسئولیت در سطح بالای عملیاتی را نشانهای از توانمندی شهید بزرگوار دانست.
همرزم شهید شادمانی به حکم رهبر معظم انقلاب برای انتصاب شهید شادمانی به فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیا اشاره کرد و گفت: این حکم نیز از توانمندیها و قابلیتهای این سرباز لشکر اسلام حکایت دارد.
سردار نورینژاد در پایان سخنان خود، به ویژگی مشترک تمامی شهدا اشاره کرد: همه اینها کسانی هستند که وقتی ضرورت ایجاب میکند، امنیت خودشان را فدای امنیت مردم میکنند.
وی افزود: کسی که در این مقطع مسئولیت چه به عنوان رزمنده، چه به عنوان فرمانده، چه به عنوان طراح عملیاتی قرار میگیرد، برای اینکه بتواند نقش اساسی و ارزنده خودش را به منصه ظهور برساند، حتماً باید جانفشانی کند.
همرزم شهید شادمانی تأکید کرد: این شهدای بزرگوار، شاخصه اصلیشان این بود که خود را فدای مردم و انقلاب میکردند.
.
انتهای پیام/