شهید شادمانی، فرماندهی باایمان و نبوغ عملیاتی بینظیر+فیلم - تسنیم
سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه "فقط رضایت خدا برایش ملاک بود و لاغیر"، از نبوغ عملیاتی و توانمندی های فرمانده شهید علی شادمانی در دوران دفاع مقدس و پس از آن سخن گفت.

سردار رضا طلایینیک در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، به عملیات کربلای پنج اشاره کرد و گفت: در میانه این عملیات، فرماندهی لشکر انصارالحسین(ع) به ایشان محول شد، شهید شادمانی بلافاصله توانست قدرت تحرکی در لشگر ایجاد کند.
لشگر انصارالحسین(ع) همزمان در جنوب (شلمچه) و شمال غرب کشور (عملیات نصر چهار در منطقه ماوت عراق) درگیر عملیاتهای گسترده بود.
وی این توانایی را هنر فرماندهی سردار شادمانی دانست و گفت: سردار شادمانی پس از دوران دفاع مقدس، گنجینه ارزشمندی از تجربه را با خود داشت.
سخنگوی وزارت دفاع تأکید کرد: ایشان این نبوغ خود را در اختیار نیروهای مسلح، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی دفاعی کشور قرار داد.
سردار طلایینیک افزود: شهید شادمانی در جایگاههای مهمی چون معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه، معاونت عملیات ستاد کل نیروهای مسلح و معاون هماهنگکننده قرارگاه خاتم خدمت کرد و در موقعیت فرماندهی و در حین انجام مأموریت به شهادت رسید.
وی گفت: در مقر فرماندهی قرارگاه حضرت خاتمالانبیا (ص) را بر عهده داشت.
این قرارگاه عالیترین قرارگاه عملیاتی کشور است که مسئولیت فرماندهی جنگ در ذیل فرمانده معظم کل قوا به آن سپرده میشود.
سخنگوی وزارت دفاع به انتصاب شهید شادمانی پس از شهادت سرلشگر رشید اشاره کرد و گفت: ایشان جزو اولین نفراتی بود که در همان روز حمله رژیم صهیونیستی و جنگ تحمیلی، توسط حضرت آقا منصوب شد.
سردار طلایینیک افزود: شهید شادمانی در همان روزهای نخست در موقعیت فرماندهی جنگ و دفاع مقتدرانه ملت ایران در برابر رژیم صهیونیستی و استکبار آمریکا قرار گرفت.
این انتصاب نشان از استعداد فرماندهی، طرحریزی عملیاتی و دفاعی بینظیر ایشان داشت.سردار شادمانی علاوه بر حوزههای نظامی و رزمی، در عرصههای فرهنگی و اجتماعی نیز فعال بود.
وی به آخرین جلسه خود با شهید شادمانی اشاره کرد که در آن، ایشان ستادی برای انسجامبخشی به پیشکسوتان جنگ در استان همدان تشکیل داده بود.
همرزم شهید شادمانی با بیان اینکه سردار شادمانی با اشتیاق تمام در آرزوی شهادت بود، به نقل از همسر شهید، خوابی را روایت کرد که یک روحانی دیده بود که "آقای شادمانی به صورت یک نور به آسمان میرود." این خواب در کمتر از یک ماه تعبیر شد.
سردار طلایینیک شهید شادمانی را شخصیتی با منش فرهنگی توصیف کرد که نزدیک به پنجاه سال عمر جهادی داشت و تاکید کرد: فرماندهان انقلاب اسلامی، از جمله شهید شادمانی، شخصیتی جامع هستند که ابعاد گوناگون شخصیتشان، اسوه و الگویی در مکتب حاج قاسمها شده است.
همرزم شهید شادمانی گفت: شادمانیها امروز در نیروهای مسلح بسیار بسیار فراوان هستند.
او شهادت را بالاترین فیض و نعمتی دانست که امثال سردار شادمانیها به دنبال آن هستند و به آن رسیدند.
.
انتهای پیام/