ارسال گزارش جنایات جنگی رژیم صهیونی به سازمان بهداشت جهانی
رئیس سازمان اورژانس گفت: موارد جنایات جنگی رژیم صهیونی را مستندسازی و گزارشهای مربوطه را به سازمان بهداشت جهانی و دیگر مجامع بینالمللی ارسال کردیم.

به گفته رئیس اورژانس کشور، در همان ساعات اولیه، تلاش شد عملهای جراحی غیرضروری در بیمارستانها به تعویق بیفتد تا ظرفیتهای درمانی به مدیریت مصدومان اختصاص یابد و توان عملیاتی سیستم بهداشت و درمان کشور افزایش پیدا کند.
وی افزود: متأسفانه دشمن صهیونی بدون توجه به مقررات و قواعد بین المللی بسیاری از مناطق مسکونی را هدف حمله قرار داد و در یک زمان، چندین نقطه از یک شهر را بهطور همزمان مورد هدف قرار میداد، بر این اساس همکاران ما باید در لحظه، در سراسر شهر پراکنده میشدند تا عملیات نجات و انتقال مصدومان به مراکز درمانی را انجام دهند.
میعادفر با اشاره به مصدوم شدن تعدادی از کارکنان اورژانس، گفت: حدود ۱۶ نفر از همکاران ما دچار آسیب شدند که برخی از آنها برای ادامه روند درمان بستری شدند همچنین در این میان، حدود ۱۱ دستگاه آمبولانس دچار آسیب جدی شد.
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به آسیب دیدگی ۷ پایگاه اورژانس، ادامه داد: یکی از پایگاه ها به طور کلی با خاک یکسان شد علیرغم اینکه آن منطقه به هیچ وجه ماهیت نظامی نداشت و یادمان شهدای دفاع مقدس بود.
وی از آسیبدیدگی ۷ بیمارستان در مناطق مختلف کشور خبر داد و افزود: مجبور شدیم ۲ بیمارستان را بهطور کامل تخلیه کنیم که که یکی از آنها بیمارستان شهید مطهری که تنها مرکز سوختگی تهران و حتی کشور بود و بیماران آن به مراکز دیگر منتقل شدند و دیگری هم بیمارستان فارابی کرمانشاه بود.
میعادفر تأکید کرد که در سطح بین الملل، امور بینالملل وزارت بهداشت ضمن صدور بیانیههایی رسمی، موارد تخلف و جنایات جنگی رژیم صهیونی را مستندسازی و گزارشهای مربوطه را به سازمان بهداشت جهانی و دیگر مجامع بینالمللی ارسال کرده تا از مسیرهای قانونی و بینالمللی، این جنایات پیگیری شود.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی دولت