سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام فرمانده حماس: یا توافق شرافتمندانه یا جنگ آزادی و شهادت

اعتماد | همه | شنبه، 14 تیر 1404 - 15:58
فرمانده جدید شاخه نظامی حماس اعلام کرد در صورت نرسیدن به توافقی شرافتمندانه برای پایان دائمی جنگ، درگیری غزه به جنگی تبدیل خواهد شد که یک سر آن آزادی و سر دیگرش شهادت خواهد بود.
غزه،جنگ،اعلام،شرافتمندانه،دائمي،حماس

فرمانده جدید شاخه نظامی حماس اعلام کرد در صورت نرسیدن به توافقی شرافتمندانه برای پایان دائمی جنگ، درگیری غزه به جنگی تبدیل خواهد شد که یک سر آن آزادی و سر دیگرش شهادت خواهد بود.
کد خبر: 722449 | ۱۴۰۴/۰۴/۱۴ ۱۵:۵۲:۵۱
روزنامه نیویورک تایمز به نقل از یک مقام اطلاعاتی در منطقه نوشت که «عزالدین الحدّاد»، فرمانده جدید شاخه نظامی حماس، در هفته‌های اخیر به همتایان خود اعلام کرده است یا یک «توافق شرافتمندانه» برای پایان دائمی جنگ غزه حاصل خواهد شد، یا این درگیری به «جنگ آزادی یا جنگ شهادت» تبدیل می‌شود.
به گزارش ایسنا، این اظهارات که از سوی منابع اطلاعاتی نقل شده، بر موضع قاطع و مستحکم رهبران جنبس مقاومت در نوار غزه تأکید دارد؛ در حالی که میانجی‌ها در تلاش‌اند تا در روزهای آینده به توافق دست یابند.
نیویورک تایمز همچنین گزارش داده است که الحدّاد مدتی را در شمال غزه گذرانده در حال حاضر تصور می‌شود در شهر غزه حضور دارد.
این اعلام موضع در شرایطی مطرح می‌شود که مذاکرات با هدف توقف جنگ و تبادل اسرا با میانجی‌گری کشورهایی چون قطر، مصر و آمریکا همچنان در جریان است.