سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رحمانی فضلی: آمریکا و متحدانش مفهومی به نام همکاری مشترک را به رسمیت نمی‌شناسند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 14 تیر 1404 - 11:45
سفیر ایران در چین گفت: کشور‌های قدرتمندی مانند آمریکا و متحدان منطقه‌ای آنها، مانند رژیم صهیونیستی، به هیچ‌وجه به قوانین پایبند نیستند و به منافع مشترک نمی‌اندیشند.
ايران،صلح،مشترك،جهاني،سفير،اجلاس،منافع،قوانين،غرب

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سیزدهمین اجلاس جهانی صلح در پکن با شرکت حدود ۴۰۰ تن از سیاستمداران، اندیشمندان و کارشناسان از کشور‌های مختلف آغاز شد.
عبدالرضا رحمانی فضلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران و نماینده تام‌الاختیار رییس جمهور نیز در یکی از نشست‌ها از مواضع ایران درخصوص صلح جهانی گفت.
وی در این مجمع اظهار داشت آمریکا و رژیم اسراییل به قوانین بین‌المللی پایبند نیستند و به مفاهیمی، چون همکاری و منافع مشترک فکر نمی‌کنند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت قانون و سازمان‌های بین‌المللی در تعامل قدرت‌مند و کشور‌های با قدرت میانه تاکید کرد.
سیزدهمین نشست مجمع جهانی صلح در پکن در حالی برگزار می‌شود که افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، به‌ویژه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران، سایه‌ای سنگین بر این رویداد بین‌المللی انداخته است.
منطقه غرب آسیا اکنون در اوج تنش و بحران قرار دارد و نسخه‌های غربی برای برقراری امنیت در این منطقه با شکست مواجه شده‌اند.
این نگاه باید تغییر کند و کشور‌های غربی باید بپذیرند که صلح تنها با مشارکت همه طرف‌ها محقق می‌شود.
سفیر و نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در چین نیز در یکی از نشست‌های این اجلاس به تشریح مواضع ایران در خصوص صلح جهانی پرداخت و اظهار داشت: «کشور‌های قدرتمندی مانند آمریکا و متحدان منطقه‌ای آنها، مانند رژیم صهیونیستی، به هیچ‌وجه به قوانین پایبند نیستند، به منافع مشترک نمی‌اندیشند و مفهومی به نام همکاری مشترک را به رسمیت نمی‌شناسند.
آنها همه کشور‌ها را تابع و تسلیم خود می‌خواهند.
روابط متوازن میان کشور‌های قدرتمند و کشور‌های با قدرت متوسط تنها زمانی محقق می‌شود که قوانین سازمان‌های بین‌المللی، منافع مشترک و همکاری‌ها معنای واقعی خود را بیابند.»
حدود ۴۰۰ نفر، از جمله مقامات سابق سیاسی برخی کشورها، در این رویداد بین‌المللی حضور دارند.
این اجلاس تلاش دارد فضایی برای بیان دیدگاه‌ها و مواضعی فراهم کند که معمولاً در رسانه‌ها و اجلاس‌های مشابه در غرب بازتاب نمی‌یابد.
منبع: ایرنا