تمرکز بر تحکیم خانواده و عفاف در برنامههای هفته امر به معروف لرستان - تسنیم
مدیران حوزه زنان و خانواده ستاد امر به معروف لرستان از تمرکز بر تحکیم خانواده، ترویج عفاف و مقابله با آسیب های نوپدید در برنامه های هفته امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، همزمان با هفته امر به معروف و نهی از منکر، میز خدمت با هدف پاسخگویی به سؤالات مردمی در محل مصلی الغدیر خرمآباد برگزار شد.
ابراهیم بهروج، مسئول معادن علمی و فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان، با اشاره به اهداف این برنامه، گفت: بر اساس شیوهنامه ابلاغی از سوی ستاد مرکزی، این برنامه در راستای تبیین و ترویج فرهنگ فریضه الهی برگزار شده است.
وی افزود: غرفههای متعددی نظیر مشاوره حقوقی، ثبتنام دورههای آموزشی، پاسخگویی به سؤالات شرعی و بخش زنان و خانواده در این میز خدمت فعال بودند و با استقبال مردم مواجه شدند.
مسئول معادن علمی و فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان همچنین از برگزاری مسابقه کتابخوانی در این ایام خبر داد و گفت: علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت رسمی ستاد در این مسابقه شرکت کنند؛ به 72 نفر از برگزیدگان، جوایزی به قید قرعه اهدا خواهد شد.
تمرکز ویژه ستاد بر مسائل زنان و خانواده
روحانگیز جهانافروز، مدیر زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان، با اشاره به رویکرد جدید این حوزه در سال 1404 اظهار کرد: مأموریتهای ستاد در حوزه زنان با توجه به نیازهای روز جامعه و آسیبهای اجتماعی نوپدید بازتعریف شده است.
وی افزود: اجرای طرحهایی در راستای تحکیم بنیان خانواده، ترویج عفاف و حجاب، بازرسی از ادارات و صنوف، و مقابله با آسیبهای خانواده، از جمله محورهای فعالیت این حوزه است.
مدیر زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان از همکاری بانوان فرهیخته، اساتید دانشگاه و نیروهای انقلابی برای تحقق این اهداف خبر داد و گفت: تعامل و دغدغهمندی این قشر، پشتوانه اصلی حرکتهای فرهنگی در حوزه زنان و خانواده خواهد بود.
آمران به معروف در میدان؛ تذکر لسانی، آموزش، مطالبهگری
سمیرا جمشیدی، یکی از آمران فعال در حوزه زنان و خانواده، با اشاره به فعالیتهای میدانی در سطح جامعه، گفت: میز خدمت مصلی محل ارتباط مستقیم ما با مردم است؛ اما کار اصلی در خیابانها و محیط واقعی جامعه صورت میگیرد.
وی افزود: تذکر لسانی، توزیع بروشورهای آموزشی، تشکیل گروههای مطالبهگر، و برگزاری جلسات آموزشی مستمر، بخشی از فعالیتهایی است که با مشارکت نیروهای داوطلب و دغدغهمند انجام میشود.
جمشیدی تصریح کرد: آموزشهای ستاد بسیار اثربخش و کاربردی بوده و توانسته زمینهساز شکلگیری هستههای مردمی مطالبهگر در موضوعات اجتماعی و فرهنگی باشد.
آموزش در بستر نیاز؛ از تذکر اسلامی تا آموزش زیستعفیفانه
امیرحسین حیدری، دانشگاه و مربی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان نیز با اشاره به اهمیت آموزش در ترویج این فریضه گفت: بسیاری از مردم هنوز با روش صحیح و مؤثر در تذکر لسانی آشنا نیستند، از همین رو، آموزشهای میدانی و کارگاهی اولویت اول ما در استان است.
وی با بیان اینکه در هفته احیای امر به معروف، چندین دوره آموزشی برگزار شده، گفت: این دورهها شامل آموزش تذکر اسلامی، دورههای ملی امر به معروف و آموزشهای تخصصی زیستعفیفانه بودند که با استقبال گسترده گروههای جهادی و مردمی روبهرو شد.
رشد چشمگیر ثبتنام مطالبهگران در لرستان
علیصفر بیرانوند، معاون امور اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان، از ثبت بیش از 104 تشکل مردمی در سطح استان خبر داد و گفت: بر اساس قانون حمایت از آمران به معروف، توسعه تشکلهای مردمی در اولویت برنامههای ستاد قرار دارد.
وی ادامه داد: این تشکلها در حوزههای مختلف سیاسی، فرهنگی، حقوقی، اجتماعی، محیطزیست، ورزش و...
فعال هستند.
مراحل ثبتنام از طریق سامانه رسمی ستاد انجام میشود و گواهی فعالیت موقت یا پنجساله به گروههای فعال اعطا خواهد شد.
معاون امور اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان هدفگذاری ستاد در سال جاری را ثبت بیش از 200 تشکل اعلام کرد و گفت: امیدواریم با مشارکت فعال مردم، بهویژه جوانان دغدغهمند، بستر مطالبهگری در لرستان تقویت و ساختارمند شود.
انتهای پیام/