تمهیدات ترافیکی معابر شهری استان مرکزی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی، گفت: به منظور برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم عزاداری سالار شهیدان پلیس راهور نسبت به برقراری محدودیت های ترافیکی در برخی از معابر شهری استان به ویژه در شب ها و روزهای تاسوعا و عاشورای اقدام می کند.

سرهنگ محمد پورشمس، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به تمهیدات ترافیکی معابر شهری استان مرکزی در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع)، گفت: به منظور برگزاری هر چه با شکوهتر مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان پلیس راهور نسبت به برقراری محدودیتهای ترافیکی در برخی از معابر شهری استان به ویژه در شبها و روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی اقدام خواهد کرد.
وی افزود: این محدودیتها به صورت ویژه و برابر سالهای گذشته در شهر اراک و در مسیرهای هیئتهای عزاداری از جمله در خیابانهای حضرت امام خمینی(ره)، شهید بهشتی، شهید رجایی، مخابرات، 17 متری رجایی، دکتر حسابی، شیخ فضل اله نوری، میدان سرداران، میدان شهدا و معابر منتهی به مصلی به صورت مقطعی و گاهی تا زمان حضور هیئتها اجرا خواهد شد.
پورشمس تصریح کرد: رانندگان ضمن همکاری همه جانبه با کارکنان پلیس راهور تا حد امکان از تردد در معابر شهری با وسایل نقلیه شخصی خودداری کنند، همچنین با توجه به حضور عابرین با لباسهای تیره در معابر نیز توجه کافی به جلو و رعایت سرعت مطمئنه را مدنظر قرار دهند.
رئیس پلیس راهور استان مرکزی عنوان کرد: گل مالی خودرو و پوشاندن پلاک و چراغهای خودرو در ایام سوگواری اباعبداله الحسین (ع) برابر قوانین و مقررات ممنوع بوده و هم موجب کاهش دید میگردد، همچنین رانندگان از پارک خودرو بصورت دوبله که موجب کاهش عرض راه و کندی در عبور و مرور میگردد؛ خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: مسئولین هیئتهای عزاداری در حد امکان در جلو و عقب هیئت افرادی را بهکارگیری تا با همکاری پلیس راهور نسبت به کنترل تردد خودروها به جهت پیشگیری از هر گونه حادثه ترافیکی اقدام کنند.
انتهای پیام/711/