سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرکز خانه نمایش شهرداری روی پرورش نیروی جوان تعزیه‌خوان

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 14 تیر 1404 - 08:29
مدیر خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تأکید کرد با تشکیل کانون تعزیه منهاج در سازمان، تمرکز روی آموزش پرورش نیروهای جوان تعزیه‌خوان خواهد بود.
تعزيه،خانه،محرم،ماه،مجالس،كانون

امین اشرفی مدیر خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره فعالیت‌های این مرکز در ایام ماه محرم، به خبرنگار مهر گفت: با همکاری خانه نمایش، شهرداری منطقه ۶، خانه هنرمندان ایران و کانون تعزیه منهاج، از دوشنبه ۱۶ تیر ۵ مجلس تعزیه را با حضور تعزیه‌خوان‌های با سابقه به مدت ۵ شب در فضای باز خانه هنرمندان برگزار می‌کنیم.
وی درباره دلایل برگزار نکردن این برنامه در دهه اول ماه محرم، یادآور شد: معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دهه اول ماه محرم و در پهنه رودکی برنامه «خیمه هنر» را برگزار می‌کند که در آن مجالس تعزیه نیز برپا می‌شوند، به همین دلیل نمی‌خواستیم که موازی‌کاری کنیم و برگزاری مجالس تعزیه را از ۱۶ تیر آغاز می‌کنیم.
اشرفی ادامه داد: در دهه سوم ماه محرم نیز در پردیس تئاتر تهران به برگزاری مجالس تعزیه می‌پردازیم.
مدیر خانه نمایش سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران تأکید کرد: با تشکیل کانون تعزیه مهناج در سازمان روی تعزیه متمرکز شده‌ایم و هدف‌مان پرورش نیروی جوان تعزیه‌خوان است.
وی در پایان سخنان خود گفت: در کانون با حضور تعزیه‌خوان‌های با سابقه از سراسر کشور، نیروهای جوان و علاقه‌مندان به تعزیه و تعزیه‌خوانی آموزش و پرورش داده می‌شوند.