روسیه از نتایج نشست بین الافغانی در دوحه استقبال کرد
مسکو از نتایج سومین نشست بین الافغانی در قطر استقبال کرد و آنرا زمینه ای برای رسیدن به یک توافق صلح در افغانستان عنوان کرد.
مسکو از نتایج سومین نشست بین الافغانی در قطر استقبال کرد و آنرا زمینه ای برای رسیدن به یک توافق صلح در افغانستان عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، مسکو با استقبال از نتایج سومین نشست بین الافغانی در قطر، آن را زمینهای برای رسیدن به یک توافق صلح در افغانستان خواند.
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، گفت: مسکو عقیده دارد که این نشست گامی اساسی برای رسیدن به یک توافق صلح در افغانستان است.
وی با بیان اینکه هدف از این نشستها شروع فرآیند صلح در افغانستان است، افزود: نشست دوحه ادامه نشست بخش وسیعی از نیروهای تاثیرگذار اجتماعی و سیاسی افغانستان از جمله طالبان پس از نشست در مسکو بود.
زاخارووا تصریح کرد: بیانیه مشترک در نشست دوحه نشان از اراده این افراد برای صلح بین الافغانی دارد و ما از این موضوع استقبال میکنیم.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه ادامه داد: مسکو بارها تاکید کرده که گفتوگوی بین الافغانی بازتاب یک فرآیند صلح براساس مالکیت افغانهاست، موضوعی که مورد حمایت جامعه جهانی است.
وی گفت: با توجه به شرایط وخیم امنیتی در افغانستان، چنین نشستهایی تنها کانال ارتباطی بین گروههای درگیر جنگ و نیروهای سیاسی فعال در این کشور است که بدون این کانال رسیدن به صلح بسیار دشوار است.
به نوشته راشا تودی، زاخارووا تاکید کرد: مسکو امیدوار است که این ارتباطات زمینه لازم برای توافق صلح و همچنین افغانستان بعد از جنگ را ترسیم کند.
وی با بیان اینکه ابتکار نشست بینالافغانی مورد حمایت جامعه جهانی است، بر ادامه این نشستها ابزار امیدواری کرد.
اولین نشست بین الافغانی در مسکو برگزار شد و در آن نشست گروه زیادی از سیاستمداران این کشور و نمایندگان طالبان حضور داشتند و توافق شد این نشستها زمینه برای پایان جنگ در افغانستان باشد.
انتهای پیام/ ر