سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: به طرح میانجیگران پاسخ مثبت دادیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 13 تیر 1404 - 23:53
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) از پاسخ مثبت خود به طرح اخیر میانجیگران درباره آتش بس در نوار غزه با هدف پایان دادن به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی خبر داد.
ميانجيگران،جنبش،غزه،بس،روزه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،جنبش حماس اعلام کرد: رایزنی های داخلی در داخل جنبش و با گروههای فلسطینی را درباره پیشنهاد اخیر میانجیگران برای توقف تجاوزات به مردم ما در غزه تکمیل کردیم.
این جنبش افزود پاسخ را به میانجیگران دادیم، پاسخی که مثبت است، ما برای ورود فوری به مذاکرات درباره سازوکار اجرای این چارچوب آماده هستیم.
وزیر خارجه مصر پیش از این گفته بود که میانجیگران برای توافق آتش بس 60 روزه در نوار غزه تلاش می کنند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هم مدعی موافقت رژیم صهیونیستی با طرح آتش بس 60 روزه شده بود.
انتهای پیام/