سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامه سفیر ایران به پاپ درباره اظهارات توهین‌آمیز آمریکا و اسرائیل علیه رهبر انقلاب

اعتماد | همه | جمعه، 13 تیر 1404 - 21:23
سفیر جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به رهبر کاتولیک‌های جهان خواسته تا به عنوان یک رهبر مذهبی نسبت به توهین‌ها و تهدیدات ترور رژیم اسرائیل و آمریکا علیه رهبر ایران موضع‌گیری کند.
ايران،رهبر،مذهبي،جهان،سفير،جمهوري،اسلامي،توهين،ترور،پيامدهاي ...

سفیر جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به رهبر کاتولیک‌های جهان خواسته تا به عنوان یک رهبر مذهبی نسبت به توهین‌ها و تهدیدات ترور رژیم اسرائیل و آمریکا علیه رهبر ایران موضع‌گیری کند.
کد خبر: 722382 | ۱۴۰۴/۰۴/۱۳ ۲۱:۲۰:۲۲
محمدحسین مختاری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان در نامه‌ای خطاب به لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان نوشت: همان‌طور که مطلع هستید، دولت ایالات متحده و رئیس‌جمهور آن در موارد متعدد به رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، که نه تنها یک شخصیت سیاسی، بلکه یک مرجع مذهبی نیز است، توهین و مستقیما او را به ترور تهدید کرده‌اند.
هم‌چنین، اعضای رژیم صهیونیستی از جمله وزیر امور خارجه آن صریحا به قصد این رژیم برای انجام این ترور اعتراف کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، طبق متن نامه‌ای که در شبکه اجتماعی ایکس سفارت ایران در واتیکان منتشر شده، سفیر جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: با کمال تاسف، سیاست غالب در جهان امروز منجر به به حاشیه راندن ارزش‌های معنوی و اخلاقی و توهین به سنت‌ها، نمادهای مقدس و مهم‌تر از همه، رهبران مذهبی شده است.
محمدحسین مختاری افزود: اقدام اخیر رئیس‌جمهور ایالات متحده، فراتر از جنبه سیاسی و حقوقی آن که با قوانین و شیوه‌نامه‌های به‌رسمیت شناخته شده توسط نظام حقوقی بین‌المللی در تضاد است، پیامدهای تلخ و خطرناکی را نیز در سطح مذهبی به دنبال دارد.
به عبارت دیگر، این توهین آشکار به یک مرجع دینی جهان اسلام نه تنها پیامدهای سیاسی، بلکه پیامدهای مذهبی نیز دارد.
این عمل، علاوه بر به خطر انداختن همزیستی مسالمت‌آمیز و احترام متقابل، تمام تلاش‌های انجام شده برای وحدت و برادری بین ادیان را به خطر می‌اندازد و بدون شک با اصول سند برادری انسانی که توسط پاپ فرانسیس فقید در سال ۲۰۱۹ امضا شد، در تضاد است.
این سفیر ایرانی در پایان نامه خود تاکید کرد: شما از پیشگامان تقویت روابط و گفت‌وگوی بین ادیان محسوب می‌شوید و تاکنون گام‌های مثبتی برای هموار کردن این مسیر برداشته‌اید؛ بنابراین ما اطمینان داریم که حضرت‌عالی در برابر تهدیدها و توهین‌های صورت گرفته علیه رهبر معظم ایران، که نه تنها مسلمانان شیعه، بلکه همه مسلمانان در کشورهای مختلف جهان را عمیقا جریحه‌دار می‌کند، موضع قاطعی اتخاذ خواهید کرد.