سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور اتباع مجاز در کشور مشکلی ندارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 13 تیر 1404 - 14:18
معاون امنیتی وزیر کشور با بیان اینکه حضور اتباع مجاز در کشور مشکلی ندارد گفت: اتباع غیرمجاز با احترام و عزت کشور را ترک خواهند کرد.
كشور،احترام،اتباع،قائل

باشگاه خبرنگاران جوان- علی اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی وزیر کشور اظهارداشت: اتباعی که مجاز هستند حضورشان در کشور هیچ مشکلی ندارد‌.
او با بیان اینکه ضمن اینکه اتباع غیر مجاز عزیز ما هستند، همسایه ما هستند، هم دین ما هستند و ما برای همه آنها احترام قائل هستیم گفت: اما با توجه به شرایطی که کشور ما وجود دارد، به هر حال ظرفیت‌های کشور ما هم محدودیت‌هایی دارد، آنها هم با احترام کامل و انشالله با عزت قرار است که به ترتیب طبق روالی که برادران عزیز ما در مرکز اتباع وزارت کشور دارند، پیگیری می‌کنند به مرور باید به کشورشان برگردند.
پور جمشیدیان ادامه داد: واقعاً ظرفیت‌های کشور ما جواب نمیدهد، البته عرض می‌کنم با رعایت کمال احترام و عزتی که برای آنها در عالم همسایگی قائل هستیم.