سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از مجموعه پنج‌جلدی «استکبار» اثر امام‌جمعه کرج - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 13 تیر 1404 - 13:13
مجموعه پنج جلدی «استکبار» نوشته آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج رونمایی شد.
استكبار،جلد،آمريكا،تبيين،تحليل،مجموعه،جهاني،جنايات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجموعه پنج‌جلدی «استکبار» نوشته آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج در حاشیه دهمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی رونمایی شد.
این مجموعه، حاصل سال‌ها پژوهش، خطبه‌نگاری و تحلیل ابعاد فکری، عقیدتی و سیاسی پروژه استکبار جهانی است و سعی دارد سلطه‌گری و استیلای قدرت‌های جهانی به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی را با محوریت انقلاب اسلامی برای نسل کنونی و آینده بازخوانی کند.
در جلد نخست این مجموعه با عنوان «استکبار، تبیین: خط استکبار سنتزی و شعارها»، ریشه‌های نظری استکبار جهانی و شعارهای آن تحلیل شده است.
جلد دوم با عنوان «استکبار، آمریکا، جنایات و افول» به واکاوی ابعاد فکری و تاریخی نظام سلطه و تبیین دشمنی آمریکا با ملت‌های مستقل به‌ویژه ایران می‌پردازد.
جلد سوم با تمرکز بر «استکبار، آمریکا و اسرائیل؛ از تهاجم تا تقابل» به بررسی راهبردهای خصمانه، تحریم و نفوذ آن‌ها می‌پردازد.
در جلد چهارم، موضوع «رژیم اشغالگر صهیونیستی و جنایات آن علیه ملت فلسطین» موردتوجه ویژه قرار گرفته است.
این آثار به‌منظور ارتقای سطح تحلیل و جهاد تبیین در میان جامعه علمی، به‌زودی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/