انتقاد از آژانس انرژی اتمی و دولتهای غربی/خیانت در لباس نظارت بینالمللی؟ - تسنیم
تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) با انتقاد از رویکرد دولت های غربی و آژانس بین المللی انرژی اتمی در قبال تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، تأکید کرد: عدم محکومیت این حملات، نشان دهنده فقدان صداقت در مدعیان حقوق بشر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری، در صد و یکمین جلسه جهاد تبیین، به تشریح ابعاد جنگ 12 روزه رژیم صهیونی آمریکایی علیه ایران اسلامی و نقش «ولایت» در پیروزی جبهه حق علیه باطل، پرداخت.
تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) گفت: رمز غلبه و آنچه که کشور را در مقابل هرگونه هجمه و جنگی بیمه میکند و افق پیروزی را در مقابل چشمان ما روشن نگه میدارد، سرمایه عظیم و بیبدیل اتکا به نفس، آگاهی، انسجام ملی، اقتدار نظامی، غیرت ملی، ولایت مداری، دانش و تکنولوژی بومی، خودباوری، استقلال و فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی است.
کلانتری ضمن تسلیت ایام سوگواری محرم، افزود: در جنگ 12روزه اخیر ما با یک حمله ساده روبهرو نبودیم و گواه این امر سخنان جِفری ساکس (Jeffrey Sachs)، استاد مشهور دانشگاه کلمبیا آمریکا است که گفت «اسرائیل به ترامپ اطمینان داده بود که نگران نباش، این یک عملیات 24 ساعته است، کل سران ایران را میکشیم، دولت جدیدی جایگزین میشود و همهچیز طبق برنامه پیش خواهد رفت.
اما این اتفاق رخ نداد.
وی ابراز کرد: سامانههای دفاعی اسرائیل آنگونه که سانسورچیهای اسرائیلی میخواهند به ما بباورانند عمل نکردند.
از روز دوم و سوم، سانسور نظامی مستقیم در اسرائیل اعمال شد و میدانیم خسارات گسترده و بسیار خطرناک برای اسرائیل بود».
کلانتری اظهار کرد: جنگ اسرائیل علیه ایران تقریباً مشابه یک کودتا بود، اما کودتا را معمولاً اینگونه معنا میکنیم که یک جریان داخلی مانند ارتش، یک جناح مخالف و یا یک حزب علیه حزب حاکم دست به کودتا میزند، اما اینکه یک نیروی بیگانه بخواهد ظرف 24 ساعت دست به کودتا و تغییر یک دولت در خارج از مرزهای خود بزند تقریباً این مورد در دنیا کم نظیر میباشد، آن هم برای کسی که با کشور مخاطب هیچ مرز مشترکی ندارد و این اوج جهل و بدبختی کشور متخاصم است که در رأس آن یک نخست وزیر سر تا پا نادان و متوهم قرار دارد که هرچه تلاش کرد نتوانست حتی حزب رقیب خود را در اسرائیل به حاشیه ببرد، حال چگونه قصد تصرف و تغییر یک حکومت آن هم ظرف 24 ساعت را داشت!
استاد دانشگاه تهران به خسارتهای پیش آمده در تلآویو طی جنگ 12 روزه اشاره کرد و گفت: رئیس دانشگاه این شهر اعلام کرده است از 60 ساختمان این دانشگاه، 30 ساختمان نابود شده و از بین رفته است، حالا اگر این جنگ یک سال طول بکشد چیزی از این کشور باقی نخواهد ماند.
بسیاری از سیاستمداران و افراد خارجی این جمله را به کار بردند که یک سوم تلآویو در نتیجه حملات ایران از بین رفته است.
همانطور که هر روز سانسورها از بین میرود و آمار دقیقتری اعلام میکنند، از خسارات و آسیبهای بسیاری که این دولت متخاصم در این جنگ 12 روزه متحمل شده است پرده برداشته میشود، به عنوان مثال مرکز تحقیقاتی وایزمن نزدیک به 500 میلیون دلار خسارت دیده است.
وی تصریح کرد: این جنگ تحمیلی 12 روزه، یک حادثه و جنگ کوچک نیست، بلکه محصول 10 الی 15 سال کار مستمر است.
زمانی که آنها اعلام میکنند ظرف 24 ساعت دولت را تغییر خواهیم داد، یعنی اینکه همه کارهای زیرساختی را از قبل انجام دادهاند و مردم آماده تغییر هستند، هیچ انسجامی در بین آنها وجود ندارد و ساختار سیاسی نیز متزلزل است و آخرین ضربه را ظرف 24 ساعت وارد خواهند کرد، یعنی سالها در این زمینه کار کردهاند که به این نتیجه رسیدهاند.
اما بر خلاف این تصور غلط، در بیشتر نقاط کشور افراد حتی جنگ را احساس نکردند و شاید فقط از صدای پدافندها متوجه شدند که یک اتفاقی رخ داده است.
وی تاکید کرد: حال باید دید چه چیزی باعث شده است که یک کشور بزرگ نزدیک به نیم قرن تحت شدیدترین هجمههای اقتصادی، امنیتی و نظامی باشد و تمام قدرتهای جهانی علیه یک کشور کار کرده باشند، اما زمانی که جنگ رخ میدهد، تازه قدرتمندتر شود؟
جنگ 12 روزه ایران را قویتر از قبل کرده است و بسیاری از اندیشمندان و سیاستمداران نیز بیان کردهاند که حال ایران میتواند از موضع قدرت با جهان حرف بزند.
تولیت حرم مطهر شاهچراغ، خاطرنشان کرد: چیزی که باعث شد ما به این قدرت خدادادی برسیم این است که همه بنیانها و ستونهای بزرگی که در کشور ما هستند، بر حول محور «ولایت» منسجم شدهاند و این یک تغییر اساسی در دولت ما میباشد؛ بعد از دوره قاجار تاکنون یعنی از تاریخ سیاسی معاصر تا حال، ایران به لحاظ جغرافیای سیاسی سه برابر مساحت کنونی بوده است که دو سوم کشور کم کم جدا شده و به کشورهای دیگری تبدیل شدهاند.
وی اداه داد: کشورهایی که در گذشته جزو ایران بودند، اما در خلال جنگهایی که پیش آمده از دست رفتهاند؛ آخرین بخشی که از ایران جدا شد بحرین میباشد که در سال 49 بدون اینکه جنگی صورت بگیرد فقط به خاطر فشارهای سیاسی انگلستان از ایران جدا شد و شاه اعلام کرد که بحرین دیگر مورد نیاز ما نیست و نفت و منابع طبیعی زیادی هم ندارد و ما دیگر به آن نیازی نداریم!
به این صورت بود که بحرین از ایران جدا شد.
قبل از آن هم که هرات از ایران جدا شده بود و مناطقی که به شوروی و ترکیه بخشیده شد.
رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی، گفت: اگر به نقشه آغاز دوره قاجار تا امروز نگاهی انداخته شود، فقط یک سوم از کشور ایران باقی مانده است.
از 22 بهمن 1357 که روز پیروزی انقلاب اسلامی ایران است تا امروز که سختترین جنگها، هجمهها و بدترین نوع محاصره اقتصادی در همین نیم قرن اخیر رخ داده، حتی یک وجب از خاک ایران کم نشده است، حال در جنگ 12 روزه به خیال خام خودشان میخواهند ظرف 24 ساعت این کشور را تصرف و دولت آن را تغییر دهند.
نتانیاهو اینگونه در این قصه ترامپ را فریب داد.
کلانتری با بیان اینکه ایران در این جنگ 12 روزه، تمام توان و قدرت نظامی خود را نشان نداد، گفت: با وجود اینکه در این زمان از تسلیحات پیشرفته خود هنوز استفاده نکردهایم، بسیاری از سیاستمداران اعلام کردهاند که ظرف همین 12 روز، یک سوم اسرائیل از بین رفته است آن هم با سلاحهایی که مربوط به سالها قبل میباشد.
در چنین شرایطی آنها متوجه اشتباه محاسباتی خود شدند و از طریق کشورهای همسایه درخواست اعلام آتشبس کردند.
وی ادامه داد: تفاوت کار در ولایت است، البته این به این معنا نیست که مردم را نادیده بگیریم، مردم ایران همیشه غیرت ایرانی داشتهاند و همیشه عشق وطن در آنها وجود داشته است، اما نقطه اتصال و مغز متفکری که به او وصل بشوند و کارآمدی اتفاق بیافتد، قبلاً در ایران وجود نداشته است، لذا زمانی که متفقین تهران را گرفتند اصلاً به شاه اجازه ندادند که با آنها دیدار و صحبتی داشته باشد و در زمان سقوط رضا شاه همین مردم باغیرت و با فرهنگ ایران در خیابانها شادی به راه انداختند.
این مردم، همان مردم گذشته هستند، اما اگر یک محور نباشد که به گِرد آن جمع شوند و انسجام پیدا کنند، نتیجه آن جدایی و تکه تکه شدن کشور است.
استاد دانشگاه تهران به نقش «ولایت» در نتیجه جنگ 12 روزه اشاره کرد و گفت: در ساختار جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد و ایمان به ولایت «الله» نقطه مرکزی ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران است و اعتقاد به خدا ما را به این شرایط کنونی رسانده است که جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است.
دفاع و جهاد یک جزء از دین و باور اعتقادی ما میباشد، فقط بحث یک وجب خاک مطرح نیست، خاک زمانی که به ایمان ما تبدیل شد حاضریم برای آن جان بدهیم، اما اگر بخشی از ایمان نباشد ما حاضر نیستیم که در راه حفظ آن به شهادت برسیم.
در پرتو ولایت، وطن، بخشی از ایمان و اعتقاد انسان میشود؛ «حُبُّ الوَطَنِ مِنَ الْایمانِ»؛ «دوستداشتن وطن از ایمان است».
در پرتو اعتقاد به ولایت، فدا کردن جان برای حفظ وطن و خاک جزو اسلام ناب میشود و شهادت نیز در سایه آن، مفهوم و معنا پیدا میکند.
وی اظهار کرد: در پرتو اعتقاد به ولایت، حفظ و حراست از قلمرو ولی، به یک اعتقاد فرامرزی و جهانی تبدیل میشود؛ نمونه آن ابراز احساساتی است که در این جنگ 12 روزه از سوی سایر کشورها نسبت به ایران صورت گرفت که همه مربوط به ایمان است و مرز نمیشناسد.
این یعنی اعتقاد به ولایت، و زمانی که ولایت پا به میدان گذاشت و محور شد، مرزها برداشته میشود.
زمانی که ایمان و ولایت محور قرار گرفت، حتی کارهای روزمره ما نیز مفهوم و محتوا پیدا میکند.
وی با بیان اینکه در تبیین نتایج جنگ 12 روزه، باید از صحبتهای انحرافی جلوگیری کنیم، گفت: زمانی که از «امت» و «امام» صحبت به میان میآید، به مردم احترام بیشتری گذاشته میشود و نقش آنها را پررنگتر جلوه میدهیم.
«امت» همان مردم و ملت هستند به اضافه ولایت.
«امام» و ولی فقیه هم یعنی همان دولت به اضافه توحید و خداشناسی، که بارها در جلسات ولایت فقیه به آن اشاره شده است.
در نظام ولایت فقیه بیان نشده که از آن ویژگیهایی که در دنیا مطرح است برای مردم، کمتر گذاشته شود، حتی که باید در نظام جمهوری اسلامی نیز بیشتر هم باشد.
یعنی یک رئیس دولت در دنیا باید زمانشناس، سیاستمدار، مدیر و مدبر باشد، اما در جمهوری اسلامی ایران، آن رئیس دولت، یعنی ولی امر، اضافه بر همه این ویژگیها باید با تقواترین و دینشناسترین نیز باشد.
استاد دانشگاه تهران، تصریح کرد: واژه «دولت و ملت» مفهوم خوبی دارد، اما مفهوم «امام و امت»، ارزش افزوده دارد و دارای معنای بالاتری میباشد، لذا به خاطر یک سری تحلیلهای انحرافی غربی این ارزش افزوده را از دست ندهیم.
وی با انتقاد از دولتهای غربی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، در محکوم نکردن تجاوزات رژیم صهیونی آمریکایی به ایران اسلامی، گفت: غربیها در این چند روزه نشان دادند که صداقت ندارند و حتی حاضر نیستند که این جنایات را محکوم کنند و این کار بسیار خجالت آور است.
مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی حتی حاضر نشد به صورت لفظی هم حمله به مراکز هستهای کشور را محکوم کند و به وظایف اصلی و بین الملی خود عمل نکرد.
کلانتری، در ادامه به نظرسنجیهای به عمل آمده پیرامون جنگ 12 روزه رژیم صهیونی علیه ایران اشاره کرد و گفت: بر مبنای یک نظرسنجی بین المللی که خود آمریکاییها انجام دادند، 60 درصد از پاسخدهندگان، کشورمان را برندهی جنگ 12 روزه بین ایران و رژیم صهیونیستی معرفی کردند.
همچنین در نظرسنجی افکار عمومی مردم ایران درباره آتشبس با رژیم صهیونیستی که توسط پژوهشکده دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، انجام شده است، 61 درصد، ایران را دارای دست برتر نظامی میدانند و تنها 3/17 درصد صهیونیستها و آمریکا را دست برتر دانستند، 9/62 درصد معتقدند که رژیم صهیونیستی به اهدافش نرسیده است.
وی بیان کرد: همچنین 4/68 درصد به رعایت آتش بس توسط رژیم صهیونیستی بی اعتماد هستند و این بر اساس تجربه و آگاهی میباشد.
زمانی که مشاهده کردیم آنها بر هیچ اصولی استوار نیستند و به هیچ چیزی توجهی ندارند و دروغگویی و عهد شکنی جزو اصول آنها میباشد در نتیجه به آنها اعتمادی نداریم، نه تنها ما بلکه سران جمهوری اسلامی ایران و پدافندهای هوایی نیز به آنها هیچ اعتمادی ندارند و آماده پاسخگویی به جنایات مجدد آمریکا و صهیونیستها هستند.
کلانتری تصریح کرد: در نظرسنجی دیگری که توسط مرکز تحقیقات و افکارسنجی سازمان صدا و سیما انجام شده است، 90 درصد مردم ایران از عملیات موشکی ایران علیه اسرائیل احساس غرور و سربلندی دارند.
انتهای پیام/424