روایت خدمت تامین اجتماعی در جنگ تحمیلی؛ پرداخت حقوق ۵ میلیون بازنشسته
پرداخت حقوق حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمریبگیر و مرحله دوم تسهیلات قرضالحسنه بازنشستگان در طول ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، سازمان تأمین اجتماعی بهعنوان نهادی حامی و خدمت محور به رغم محدودیتهای مالی، علاوه بر خدمترسانی جاری به بیش از ۵۰ میلیون نفر به عنوان ذینفع سازمان، ارائه خدمات درمانی برای عموم مردم را برقرار نگه داشت.
یکی از آنها پاسخ به بحران بود.
در این زمینه فعالیت کامل کمیته بحران و پدافند غیرعامل، آمادهباش اضطراری و تجهیز کامل مراکز درمانی، حضور و بازدید مستمر مدیران ستادی از سطح واحدهای اجرایی، فعالیت بدون اختلال شعب سطح کشور و ارائه خدمات بیمهای به مراجعین، پاسخگویی و ارائه مشاوره تلفنی شبانهروزی و مستمر از طریق مرکز ۱۴۲۰، پاسخگویی و اطلاعرسانی شفاف و سریع به رسانهها و افکار عمومی و توقف اقدامات اجرایی احکام، وصول مطالبات و بازرسیها انجام شد.
همچنین اقدامات و دستاوردهایی را نیز داشت که از آن جمله پرداخت حقوق حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمریبگیر پیش از زمان مقرر، پرداخت بیش از ۲۰ همت مطالبات داروخانهها و مراکز درمانی بخش خصوصی و دولتی، تمدید یکهفتهای مهلت ارسال لیست و پرداخت حق بیمه، پرداخت مرحله دوم تسهیلات قرضالحسنه بازنشستگان، پایداری و فعالیت کامل سامانههای خدمات غیرحضوری و نسخهنویسی الکترونیک، استمرار خدمات عادی و جاری در ۴۱۳ مرکز درمانی عمومی، تخصصی و فوقتخصصی و تمدید خودکار اعتبار استحقاق درمان بوده است.
همچنین بیمارستانهای لواسانی و لبافی نژاد و چند ساختمان در جریان حملات به مناطق مجاور دچار خسارت شدند که بلافاصله با انجام اقدامات فوری به چرخه عادی خدمت رسانی بازگشت.
در مدت جنگ ۱۲ روزه حدیث فخاری کارمند اداره کل غرب و فرزند خردسالش سروین حمیدیان، یوسف قربانی و کوکب حاتمی بازنشستگان بخش درمان و فرزندشان سحر قربانی از شهدا خانواده تامین اجتماعی در جریان حملات دشمن به مناطق مسکونی تهران بودند.