سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبور یک مرد اهل کره شمالی از مرز به کره جنوبی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 13 تیر 1404 - 11:40
ارتش کره جنوبی روز جمعه اعلام کرد یک مرد ناشناس از کره شمالی از مرز زمینی به‌شدت مستحکم‌شده میان دو کره عبور کرده و اکنون در بازداشت نیرو‌های کره جنوبی است.
كره،شمالي،جنوبي،مرزي،نظامي،سربازان،عبور،مشترك،خط،اعلام،شليك، ...

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد نیرو‌های نظامی پنج‌شنبه شب این فرد را در بخش مرکزی-غربی خط مرزی نظامی شناسایی و ردگیری کردند و با انجام یک «عملیات هدایت» او را به بازداشت درآوردند.
ارتش اعلام کرد مقام‌ها قصد دارند از این فرد درباره نحوه عبور از مرز تحقیق کنند، اما هنوز مشخص نکرده‌اند که آیا این حادثه تلاشی برای فرار (پناهندگی) بوده یا خیر.
ستاد مشترک همچنین گفت که هیچ نشانه‌ای از تحرکات غیرعادی نیرو‌های نظامی کره شمالی مشاهده نشده است.
تنش‌های مرزی در ماه‌های اخیر افزایش یافته بود؛ دو کره به سبک جنگ سرد به جنگ روانی متقابل روی آورده بودند: کره شمالی هزاران بادکنک پر از زباله به سمت جنوب فرستاده و کره جنوبی هم از طریق بلندگو‌های خط مقدم به پخش تبلیغات ضد پیونگ‌یانگ پرداخته بود.
با روی کار آمدن رئیس‌جمهور جدید و لیبرال کره جنوبی، «لی جائه میونگ»، از ماه گذشته تلاش‌هایی برای بازسازی اعتماد با کره شمالی آغاز شد؛ از جمله متوقف کردن پخش تبلیغات از بلندگو‌های مرزی و تلاش برای ممنوع کردن فعالیت فعالانی که بادکنک‌های حامل برگه‌های تبلیغاتی به سمت شمال می‌فرستادند.
در ماه آوریل، سربازان کره جنوبی برای عقب راندن حدود ۱۰ سرباز کره شمالی که به‌طور موقت از خط مرزی عبور کرده بودند، تیر‌های هشدار شلیک کردند.
نیرو‌های کره جنوبی اعلام کردند این سربازان بدون درگیری به خاک کره شمالی بازگشتند و کره شمالی نیز به تیراندازی پاسخ نداد.
در ژوئن سال گذشته، نیرو‌های کره شمالی سه بار از مرز عبور کردند که باعث شلیک تیر‌های هشدار توسط کره جنوبی شد.
کارشناسان احتمال دادند این عبور‌ها تصادفی بوده‌اند؛ چراکه سربازان کره شمالی مشغول نصب موانع ضد تانک، کارگذاری مین و اقدامات دیگر برای تقویت دفاع مرزی در بحبوحه تنش‌های فزاینده بودند.
روابط دیپلماتیک دو کره از زمان شکست مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ در سال ۲۰۱۹ به بن‌بست خورده است؛ شکست مذاکرات باعث شد کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، برنامه هسته‌ای نظامی خود را سرعت ببخشد و تهدید به درگیری هسته‌ای علیه آمریکا و کره جنوبی کند.
دولت محافظه‌کار پیشین کره جنوبی هم در پاسخ تمرینات نظامی مشترک خود با آمریکا و ژاپن را تقویت کرد؛ تمریناتی که کره شمالی آنها را تمرین‌های آماده‌سازی برای حمله قلمداد می‌کرد.
منبع: آسوشیتدپرس