سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست وزیر گرجستان: اجازه نمی‌دهیم غرب در کشور ما انقلاب کند

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 13 تیر 1404 - 08:46
«ایراکلی کوباخیدزه» نخست وزیر گرجستان گفت، دولت تفلیس اجازه نخواهد داد که نیروهای غربی برای پنجمین بار به منظور ایجاد انقلاب در این کشور تلاش کنند.
گرجستان،كشورهاي،غربي،گفته_بود،داخلي،تلاش

به گزارش مشرق به نقل از تاس، کوباخیدزه پنجشنبه اظهار کرد: کارزارهایی علیه کلیسا و نهادهای دولتی وجود دارد که از خارج از کشور هدایت و تامین مالی می‌شوند.
البته ما اجازه این کار را نخواهیم داد.
وی که با تلویزیون «ایمدی» گرجستان مصاحبه می‌کرد، افزود: وقتی کسانی از عقبگرد دموکراسی در گرجستان حرف می‌زنند، نیات آنها مشخص می‌شود.
آنها می‌خواهند که برای پنجمین بار برای ایجاد انقلاب تلاش کنند.
دولت تا پایان در مقابل آنها ایستادگی خواهد کرد.
کوباخیدزه در بهمن ۱۴۰۳ گفته بود: ما اهداف سیاست خارجی کاملاً روشنی داریم.
از نظر ادغام در ناتو، به دلیل تصمیمات و رویکردهای کشورهای غربی و شرایط کلی پیرامون ما، این امر در حال حاضر در دستور کار نیست.
با این حال، کوباخیدزه خاطرنشان کرد که گرجستان همچنان به عضویت در اروپا متعهد است.
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه پیشتر گفته بود که کشورهای غربی در حال دامن زدن به درگیری‌های داخلی و تلاش برای به راه انداختن یک انقلاب رنگی در گرجستان هستند.
وی تاکید کرد که کشورهای غربی به طور فعال از شبکه گسترده‌ای از سازمان‌های غیردولتی برای بی‌ثبات کردن اوضاع سیاسی داخلی در کشورهای جنوبی و شرقی جهان استفاده می‌کند.