چرا برخی مقالات علمی خارجی در ژورنالها پذیرفته نمیشوند؟
این روزها که ارتباطات میان جوامع علمی بیش از پیش شده، ارسال مقالات علمی به نشریات و ژورنالهای علمی هم بیشتر از گذشته رواج پیدا کرده است.

این روزها که ارتباطات میان جوامع علمی بیش از پیش شده، ارسال مقالات علمی به نشریات و ژورنالهای علمی هم بیشتر از گذشته رواج پیدا کرده است.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام رایت می، با افزایش حجم مقالات ارسالی برای نشریات مختلف، تعداد آثاری که پذیرفته نمیشوند هم بیشتر و بیشتر میشود.
اما دلیل این رد شدن چیست؟
شما هم به دنبال ارسال مقاله علمی خود هستید و از پذیرفته نشدن میهراسید؟
نخستین راهکار برای مقابله با چنین چیزی، آگاهی از دلایلی است که منجر به رد شدن مقالات میشوند.
دلایل عمده و رایج پذیرفته نشدن مقالات علمی در ژورنالها
دلایل متعددی برای پذیرفته نشدن مقالات در ژورنالهای علمی وجود دارد.
یکی از دلایل عمده این ماجرا، انتخاب موضوعات و زمینههایی از پژوهش است که با عناوین و محتوای مورد قبول نشریه و ژورنال در هماهنگی کامل نیستند.
شیوه نگارش و ویرایش مقاله هم از دلایل عمده دیگری است که مانع از پذیرش یک مقاله در مجلات معتبر میشود.
اگر از آگاهی کامل در این زمینهها برخوردار نیستید و نمیدانید که موضوعاتی که کار میکنید دقیقاً برای چه نشریهای مناسب هستند یا شکل و فرمت مقالات علمی را نمیدانید باید حتماً از کمکهای حرفهای در این زمینه بهره ببرید.
رعایت تناسب میان عنوان و محتوای درون مقاله در کنار رعایت اخلاق و عدم استفاده از کار پژوهشگران دیگر هم از جمله مواردی است که میتواند به چاپ سریع مقالاتتان در نشریات معتبر کمک کند.
مقالات مورد علاقه نشریات ضمن رعایت ساختار و ظاهر و ارائه عناوین جذاب صرفاً به شکل توصیفی نوشته نمیشوند و دارای فرضیاتی هستند که به دقت در متن، اثبات و تحلیل میشوند.
استفاده از تکنیکهای تازه و دادههای باکیفیت برای مطرح کردن یک موضوع نوین هم باعث میشود تا مجلات و نشریات به شما چراغ سبز نشان بدهند.
چاپ مقالات در نشریات و ژورنالهای علمی
یکی از روشهایی که به شما کمک میکند به سادگی و سرعت، امکان پذیرش و چاپ مقالاتتان در نشریات را به دست بیاورید، استفاده از تیمهای تخصصی ترجمه و ویرایش نیتیو نظیر رایت می است که به شما کمک میکنند ضمن رعایت کیفیت متن و محتوای ترجمهای که برای نشریات خارجی آماده میکنید، بهترین گزینهها و ژورنالها را برای ارسال مقاله شناسایی کنید.
رایت می با کمک اساتید دانشگاهی خبره و باتجربه، مسیر ارتباطات با دنیای علمی جهانی را فراهم و البته هموارتر کرده است.
برای سفارش ترجمه یا ویراستاری مقالات خود میتوانید به سایت رایت می به آدرس www.writeme.ir مراجعه کنید.
انتهای رپرتاژ خبری