خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای خروج اعتراضی کانون کارگردانان سینما از شورای صنفی نمایش چیست؟

تسنیم | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 12 تیر 1404 - 14:30
در پی بروز برخی حواشی در شورای صنفی نمایش، کانون کارگردانان سینمای ایران نماینده خود را از شورای صنفی نمایش خارج و نامه ای سرگشاده را خطاب به رئیس هیأت رئیسه خانه سینما منتشر کرد.
صنفي،شوراي،شورا،نمايش،كارگردانان،كانون،سينما،خانه،عسگرپور،صن ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کانون کارگردانان سینمای ایران در نامه‌ای خطاب به محمدمهدی عسگرپور به شکلی اعتراضی خروج خودشان را از شورای صنفی نمایش اعلام کردند.
اما ماجرا از چه قرار است؟
دوره پیشین فعالیت شورای صنفی نمایش آخر فروردین‌ماه امسال به پایان رسید و قرار بود در فاصله‌ای نه چندان طولانی دوره جدید شورا با تغییر برخی نمایندگان صنوف تشکیل جلسه دهد اما پس از گذشت چند هفته، خبری از جلسه‌های شورا نبود و وقتی هم نخستین جلسه برگزار شد نه از معرفی رسمی اعضا خبری منتشر شد نه از مصوبات آن.
پیگیری‌ها هم از جلسه دهم تیرماه شورای صنفی نمایش نشان می‌دهد که یکی از حاشیه‌های به وجود آمده بر سر معرفی دبیر شورا بوده و در همین راستا کانون کارگردانان نامه‌ای اعتراضی را منتشر کرده است.
در این نامه که خطاب به محمدمهدی عسگرپور رئیس هیأت رئیسه خانه سینما نوشته شده، آمده است:
برخورد زشت و شرم آور نمایندگان تهیه‌کنندگان و پخش‌کنندگان با انتخابات قانونی شورای صنفی نمایش، در تاریخ دهم تیر ماه، و همراهی و جانبداری نماینده سازمان سینمایی با این روش غیرصنفی و تمامیت خواهانه که با تأیید انتخابات و ثبت آرا می‌توانست از قانون حمایت کند ولی نکرد، ما را بر آن داشت که در این نامه سرگشاده به شما اعلام کنیم که در اعتراض به این رفتار غیرقانونی از آقای اصغر نعیمی نماینده کانون کارگردانان در شورای صنفی نمایش می‌خواهیم که در جلسات این شورا شرکت نکند.
جناب آقای عسگرپور، کانون کارگردانان سینمای ایران از شما می‌خواهد طبق روال سال‌های گذشته جلسات شورای صنفی را در خانه سینما برگزار کنید و فقط خانه سینما به عنوان نماینده تمام صنوف در ارتباط با سازمان سینمایی باشد تا پس از این پشت درهای بسته وزارت ارشاد مشورت‌ مدیران با رئیس یک صنف خاص و نورچشمی صورت نگیرد و صنوف دیگر و خانه سینما از این شورا کنار گذاشته نشوند و جلوی ارتباط شخصی افراد در پوشش صنفی و پشت درهای بسته با مدیران ارشاد گرفته شود.
در پایان برای آقای رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی هم متأسفیم که علی‌رغم تلاش و وعده‌های صنفی داده شده در دولت آقای پزشکیان، اسیر چنین صحنه آرایی ضدصنفی شدند.
انتهای پیام/