خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی جمعه خشم فردا در کرمانشاه برگزار می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 12 تیر 1404 - 12:35
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: راهپیمایی جمعه خشم و نصر در محکومیت جنایات صهیونیستی و دفاع از اقتدار ملی در کرمانشاه برگزار می شود.
كرمانشاه،راهپيمايي،اسلامي،دفاع،عبدي،اقتدار،انقلابي،صهيونيستي ...

حجت‌الاسلام مهدی عبدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» در روز جمعه، سیزدهم تیرماه 1404، در محکومیت استمرار جنایات وحشیانه رژیم سفاک صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و لبنان و همچنین در دفاع از اقتدار ملی و جایگاه رفیع ولایت و رهبری در کرمانشاه برگزار می‌شود.
وی عنوان کرد: این راهپیمایی عظیم با حضور پرشور مردم ولایتمدار و انقلابی کرمانشاه، همزمان با مراکز استان‌های ایلام و خراسان جنوبی، پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه، از مقابل مسجد جامع کرمانشاه به سمت میدان آزادی برگزار خواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت این تجمع مردمی، گفت: در شرایطی که شاهد تشدید جنایات رژیم صهیونیستی هستیم، وظیفه انسانی و اسلامی ما حکم می‌کند که با صدای رسا انزجار و خشم انقلابی خود را نسبت به این اقدامات ددمنشانه اعلام کنیم.
عبدی افزود: این راهپیمایی، فرصتی است تا بار دیگر به جهانیان نشان دهیم که ملت ایران همواره در کنار مظلومان و ستمدیدگان ایستاده و در برابر ظالمان و متجاوزان، با اقتدار و اتحاد، موضعی قاطع اتخاذ می‌کند.
وی با تأکید بر پیوند این حرکت با دفاع از اقتدار ملی و جایگاه ولایت و رهبری، تصریح کرد: دفاع از مظلومان و مقابله با استکبار جهانی، همواره در چارچوب آموزه‌های اسلام ناب و در سایه هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری صورت گرفته است.
این راهپیمایی، تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی و نشان‌دهنده بصیرت و هوشیاری ملت در برابر توطئه‌های دشمنان است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از عموم مردم شریف، ولایتمدار و انقلابی استان کرمانشاه دعوت کرد تا با حضور گسترده و پرشور خود در این راهپیمایی، بار دیگر وحدت، انسجام و اراده پولادین ملت ایران را در دفاع از آرمان‌های اسلام و انقلاب به نمایش بگذارند و مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و دشمنان اسلام و انسانیت بکوبند.
عبدی تأکید کرد: حضور همه‌جانبه در این راهپیمایی، نشان‌دهنده همراهی و همدلی مردم با سیاست‌های اصولی نظام در قبال مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین حمایت قاطع از مقاومت اسلامی در برابر رژیم غاصب صهیونیستی است.
انتهای پیام/