خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرپرست دانشگاه ادیان و مذاهب منصوب شد

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 12 تیر 1404 - 12:23
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست دانشگاه ادیان و مذاهب را منصوب کرد.
دانشگاه،هيئت،دكتر،طياري،جعفر،تصدي،اعضاي،امنا

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد: حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفر طیاری را به سمت سرپرست دانشگاه ادیان و مذاهب منصوب کرد.
لازم به یادآوری است که، پیرو مصوبه سی و ششمین نشست عادی هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب در تاریخ ۲۷ خردادماه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفر طیاری به اتفاق آرای اعضای هیئت امنا، به عنوان گزینه پیشنهادی جهت تصدی سمت ریاست دانشگاه در یک دوره چهار ساله به وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شد.
در نشست هیئت رئیسه دانشگاه، ابتدا دکتر جعفر طیاری ضمن تقدیر و تشکر از پیشنهاد حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدابوالحسن نواب، مؤسس و عضو هیئت امنای دانشگاه در خصوص معرفی ایشان به هیئت امنا جهت تصدی این سمت، از حسن اعتماد ایشان و اعضای هیئت امنا سپاسگزاری نموده و ضمن تقدیر از تلاش‌های دکتر بوالحسنی در دوران تصدی این سمت، ابراز امیدواری کرد که با مساعدت و همراهی فعالانه همه معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی و کارمندان، حرکت دانشگاه در مسیر رشد و تعالی، استمرار داشته باشد.
در ادامه دکتر رحمان بوالحسنی سرپرست سابق دانشگاه با تبریک این انتخاب شایسته به دکتر جعفر طیاری، از حسن اعتماد و همکاری کامل مؤسس دانشگاه، معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی و کارمندان در طول دوران تصدی این سمت تقدیر و تشکر نموده و برای سرپرست جدید دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.