ارائه خدمات تخصصی تر برای 40 هزار مددجوی فعال در مشهد
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت:با افتتاح مرکز جدید کمیسیون پزشکی توانبخشی تشخیص معلولیت،دسترسی آسان تر، فضای مناسب تر و ارائه خدمات تخصصی تر را برای بیش از 40 هزار مددجوی فعال در مشهد فراهم کرده ایم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،مهدی برجی در آیین افتتاح مرکز جدید کمیسیون پزشکی توانبخشی تشخیص معلولیت،اظهارکرد:یکی از مطالبات همیشگی مددجویان و همکاران بهزیستی، ارتقای کیفیت خدمات و تسهیل دسترسی بوده است.
متأسفانه دو مرکز اصلی مددکاری و کمیسیون پزشکی طی سالهای گذشته بهدلیل محدودیت شدید فضا و قرارگیری در نقاطی با دسترسی نامناسب، باعث نارضایتی بسیاری از معلولان و همکاران تخصصی شده بود؛ مراکزی که در کوچههای یکطرفه و محیطهایی با مشکلات عدیده، حتی برای پارک خودرو یا تردد یک معلول جسمی ـ حرکتی، چالشآفرین بود.
پس از بررسیهای میدانی و مشورت با گروههای تخصصی و معاونت پشتیبانی بهزیستی، تصمیم به جابهجایی و نوسازی هر دو مرکز گرفته شد.
وی افزود: بازسازی این ساختمان، با همراهی تیم همکاران ما تنها طی دو ماه انجام شد و علاوه بر صرفهجویی حدود یک میلیارد تومان در هزینههای سازمانی، سبب شد تا بتوانیم دسترسی آسانتر، فضای مناسبتر و ارائه خدمات تخصصیتر را برای بیش از 40 هزار مددجوی فعال در مشهد فراهم کنیم.
همچنین مرکز جدید مددکاری نیز تا هفته آینده در خیابان فداییان اسلام، نزدیک ایستگاه مترو و اتوبوس راهاندازی خواهد شد تا دسترسی مراجعین تسهیل شود.
برجی خاطرنشان کرد:کمیسیونهای پزشکی توانبخشی وظیفه تعیین نوع و شدت معلولیت را بر اساس ماده 2 قانون حمایت از حقوق معلولان دارند.
هر فردی که مطابق بررسیها، دچار آسیب جسمی، حسی، ذهنی یا روانی باشد و این آسیبها منجر به محدودیت مستمر در فعالیتهای روزمره و مشارکت اجتماعی شود، میتواند از خدمات توانبخشی بهرهمند شود.
وی ادامه داد: از سال 1391 تاکنون بیش از 189 هزار پرونده در کمیسیونهای استان ثبت و بررسی شده که فقط در سال گذشته، 8862 پرونده و در نیمه نخست امسال 1814 پرونده مربوط به مشهد در سامانه ارمغان ثبت شده است.
این امر بدون احتساب پروندههای اتباع و شهرستانهای اطراف است که کمیسیون آنها به طور تجمیعی در مشهد برگزار میشود.
مدیرکل بهزیستی همچنین با اشاره به گسترش و تقویت تیم تخصصی کمیسیون، گفت:ترکیب این کمیسیون از پزشکان عمومی و متخصص، فیزیوتراپیست، کاردرمان، ارتز و پروتز، گفتاردرمان، شنواییسنج، بیناییسنج و روانشناس تشکیل شده تا ارزیابی دقیق و عادلهای از وضعیت هر مددجو انجام گیرد.
طی ماههای اخیر، با بهرهگیری از نیروهای متخصص داخلی، خدماترسانی تخصصیتر و البته با صرفهجویی مالی شایانی نسبت به گذشته انجام شده است.
خوشبختانه با برنامهریزیهای جدید، ضمن کاهش فشار کاری و افزایش رضایتمندی مددجویان، شاهد بهبود فرایندهای خدمترسانی در سطح استان بودهایم.
برجی خاطرنشان کرد:بهزیستی خراسان رضوی با وجود حجم بالای جامعه هدف – با بیش از 600 هزار مددجو و 132 هزار فرد دارای معلولیت شناساییشده و انواع آسیبهای جسمی، حسی، ذهنی، روانی، اُتیسم و گفتاردرمانی، همواره بر توسعه و عدالت در خدمات تاکید داشته و امیدواریم با افتتاح و جابجایی این مراکز شاهد افزایش رضایت و رفاه مددجویان باشیم.
انتهای پیام/282/.