خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین بذر گندم در لرستان؛ 9 هزار تن خریداری شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 12 تیر 1404 - 09:12
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان از خرید 9000 تن بذر گندم در این استان خبر داد.
بذر،كشاورزي،لرستان،جهاد،تأمين،سازمان،خودمصرفي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، در نشست اخیر کمیته بذر لرستان، موضوع تأمین بذر گندم برای سال زراعی آینده به‌عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی کشاورزی این استان مورد بررسی قرار گرفت.
به‌گفته نامدار صیادی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان، میزان بذر مورد نیاز گندم در سال زراعی پیش‌رو بین 45 تا 50 هزار تن برآورد شده‌است.
طبق اعلام او از این میزان، 22 هزار تن سهم تعهد سازمانی دستگاه‌های متولی است که باید از طریق شرکت‌های بذری تأمین شود، اما تاکنون تنها 9 هزار تن از این بذر خریداری شده‌است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد که طبق برنامه‌ریزی‌ها، 35 درصد از بذر دیم و 65 درصد از بذر آبی باید توسط شرکت‌های بذری تأمین و بقیه نیاز، باید از سوی خود کشاورزان از طریق بذر خودمصرفی تأمین شود.
صیادی با اشاره به وضعیت متفاوت امسال در مقایسه با سال‌های گذشته، از مدیران بخش کشاورزی خواست با تمام امکانات موجود کشاورزان را نسبت به اهمیت خرید و نگهداری بذر خودمصرفی آگاه سازند.
او با تقدیر از دلسوزی کارکنان بخش بذر و کارشناسان کشاورزی، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه انسانی تأکید کرد و گفت که یکی از اولویت‌های جهاد کشاورزی شخت نیروهای کارآمد در سطوح مختلف سازمان است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان خطاب به مدیران ستادی تأکید کرد که برای جلوگیری از بروز بحران در فصل کاشت، باید با اطلاع‌رسانی و ارائه مشوق‌های تشویقی، کشاورزان را از اقدامات سلف‌خرها آگاه ساخت تا امکان نگهداری و استفاده از بذر خودمصرفی فراهم شود.
انتهای پیام/ 644/.