سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در مورد دستیابی به آتش‌بس غزه جدی هستیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 تیر 1404 - 21:40
گیدئون ساعر مدعی شد که اسرائیل در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
حماس،دستيابي،جنگ،روز،استوني،پيشنهادات،غزه،مدعي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه مدعی شد که این رژیم در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده روز سه‌شنبه گفت که اسرائیل شرایط لازم برای نهایی کردن آتش‌بس ۶۰ روزه با حماس را پس از آنچه که او جلسه «طولانی و سازنده» نمایندگان خود با مقامات اسرائیلی نامید، پذیرفته است.
ساعر در یک کنفرانس مطبوعاتی در تالین، پایتخت استونی، گفت: «ما در اراده خود برای دستیابی به توافق تبادل گروگان‌ها و آتش‌بس جدی هستیم.
ما به پیشنهادات (استیو) ویتکاف، فرستاده ویژه (ایالات متحده)، بله گفتیم.»
ساعر که پس از مذاکره با مارگوس تساخنا، وزیر امور خارجه استونی، صحبت می‌کرد، گفت: «نشانه‌های مثبتی وجود دارد.
من در حال حاضر نمی‌خواهم بیشتر از این بگویم.
اما هدف ما آغاز مذاکرات نزدیک در اسرع وقت است.».
وی مدعی شد: اما باید روشن شود: حماس نه تنها مسئول آغاز این جنگ در ۷ اکتبر (۲۰۲۳) است.
بلکه مسئول ادامه آن نیز هست.
باید بر حماس فشار وارد شود.
جامعه بین‌المللی اکنون باید از ابتکارات آمریکا حمایت کند.
باید هرگونه توهمی را که حماس ممکن است داشته باشد، از بین ببرد.
حماس در بیانیه‌ای در روز چهارشنبه اعلام کرد که در حال بررسی پیشنهادات آتش‌بس جدیدی است که از میانجیگران مصر و قطر دریافت کرده است، اما تأکید کرد که هدف آن دستیابی به توافقی است که پایان جنگ و خروج اسرائیل از غزه را تضمین کند.
منبع: رویترز