خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار وحیدی: پاسخ ایران به تعرض دوباره، سخت‌تر از دوره قبل خواهد بود

اعتماد | همه | چهارشنبه، 11 تیر 1404 - 20:06
مشاور فرمانده کل سپاه در مراسم شهدای اقتدار تأکید کرد: ایران مقتدر و سربلند با قدرت به پیشروی خود ادامه می‌دهد و در صورت تکرار تجاوز دشمن، پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ضرباتی کوبنده‌تر از گذشته خواهد بود.
ايران،تجاوز،اقتدار،مسلح،نيروهاي،پاسخ

مشاور فرمانده کل سپاه در مراسم شهدای اقتدار تأکید کرد: ایران مقتدر و سربلند با قدرت به پیشروی خود ادامه می‌دهد و در صورت تکرار تجاوز دشمن، پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ضرباتی کوبنده‌تر از گذشته خواهد بود.
کد خبر: 722209 | ۱۴۰۴/۰۴/۱۱ ۲۰:۰۲:۳۷
سردار وحیدی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بعد از ظهر چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در حاشیه آیین گرامیداشت شهدای اقتدار با اشاره به قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد :ایران امروز با اقتدار، عظمت و افتخار به مسیر پیشرفت خود ادامه می‌دهد و از هیچ دشمنی هراسی ندارد.
به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به سوالی درباره واکنش احتمالی نیروهای مسلح ایران در صورت تکرار تجاوز دشمنان، به ویژه رژیم صهیونیستی و آمریکا، هشدار داد: اگر دشمن اشتباه محاسباتی کند و دوباره مرتکب تجاوز شود، پاسخ نیروهای مسلح ما سخت‌تر و کوبنده‌تر از دوره‌های قبل خواهد بود.
ما ثابت کرده‌ایم که توان دفاع از تمامیت ارضی و منافع ملی کشور را داریم.