خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرمای بی‌سابقه استان مرکزی و ضرورت همکاری مدیریت مصرف برق - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 11 تیر 1404 - 17:30
رئیس شورای انسجام بخشی مدیران صنعت آب و برق استان مرکزی گفت: با توجه به افزایش دما و گرمای شدید در روزهای اخیر، لازم است شهروندان در مصرف برق مدیریت لازم را داشته باشند.
برق،مصرف،شهروندان،صنعت،آب،كاهش،تأمين،مركزي،مديريت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق استان مرکزی، با اشاره به افزایش مصرف همزمان آب و برق در روزهای گرم تابستان، گفت: با توجه به افزایش دما و گرمای شدید در روزهای اخیر، لازم است شهروندان در مصرف برق مدیریت لازم را داشته باشند.
وی افزود: مدیریت مصرف برق نه تنها به حفظ پایداری شبکه کمک می‌کند، بلکه سبب می‌شود برق صنایع نیز به طور مستمر تأمین شود که این امر نیازمند مشارکت همه‌جانبه شهروندان است.
لازم است دستگاه‌های اجرایی نیز همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند و علاوه بر کاهش مصرف برق، در مصرف آب نیز مدیریت جدی داشته باشند تا شبکه تأمین دچار اختلال نشود.
محمودی تصریح کرد: لازم است دمای کولرهای گازی و اسپلیت روی 25 درجه (دمای آسایش) تنظیم شود، زیرا این کار نه تنها در صرفه‌جویی انرژی مؤثر است، بلکه سبب کاهش فشار بر صنعت برق می‌شود.
همچنین استفاده از دور کند کولرهای آبی راهکار کارآمدی برای کاهش مصرف برق است.
رئیس شورای انسجام بخشی مدیران صنعت آب و برق استان مرکزی بیان کرد: شهروندان باید استفاده از وسایل برقی پرمصرف مانند ماشین لباسشویی، ظرفشویی و اتو در ساعات اوج مصرف (عصر و شب) خودداری کرده و این کارها را به ساعات اولیه صبح موکول کنند.
وی خاطرنشان کرد: با رعایت این نکات ساده، می‌توان ضمن کاهش هزینه‌های خانوار، در تأمین برق صنایع و حفظ پایداری صنعت برق نقش مؤثری ایفا کرد.
امید است شهروندان با همکاری و مسئولیت‌پذیری، در این شرایط حساس، مصرف برق را بهینه کنند.
انتهای پیام/711/