خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علیرضا خمسه و غزل شاکری در جمع داوران جشنواره «۲۵»

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 11 تیر 1404 - 13:23
داوران آثار کودک و نوجوان بخش فیلم جشنواره «۲۵» معرفی شدند.
كودك،حوزه،نوجوان،خمسه،مخاطب،تلويزيون،جشنواره،مسئولانه

به گزارش خبرنگار مهر، طی حکمی از سوی خسرو نقیبی دبیر جشنواره «۲۵»، سه چهره سینما و تلویزیون ایران به‌عنوان جمعی از اعضای هیئت داوران بخش فیلم دومین دوره جشنواره «۲۵» منصوب شدند.
علیرضا خمسه، احترام برومند و غزل شاکری آثار ارسال‌شده توسط فیلمسازان کودک و نوجوان را در یک بخش مستقل ارزیابی و داوری خواهند کرد.
علیرضا خمسه بازیگر و نویسنده باسابقه سینما، تلویزیون و تئاتر، با دهه‌ها حضور فعال در تولیدات طنز و خانوادگی از چهره‌های ماندگار فرهنگ عمومی و بازیگری در آثار مرتبط با مخاطب کودک و نوجوان است.
خمسه پیش‌تر نیز داوری جشنواره‌های متعددی در حوزه کودک، طنز و مخاطب عام را برعهده داشته است.
احترام برومند مجری، نویسنده و چهره تأثیرگذار تلویزیون کودک در دهه‌های گذشته، با سال‌ها تجربه در طراحی و اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی برای نسل‌های مختلف کودکان، یکی از نمادهای اعتماد فرهنگی در حوزه کودک به‌شمار می‌رود.
غزل شاکری بازیگر و فعال حوزه موسیقی، با پیشینه‌ای پررنگ در تئاتر و سینمای کودک و حضور مستمر در پروژه‌های هنری با محوریت مخاطب کودک و نوجوان، نماینده نسل تازه هنرمندان دغدغه‌مند در این حوزه است.
دومین دوره جشنواره «۲۵» امسال با تمرکز بر مصرف مسئولانه انرژی و با محوریت فرهنگ «اندازه‌ نگه‌داشتن» با تمرکز بر حوزه برق برگزار می‌شود و بخش فیلم کودک و نوجوان فرصتی‌ برای بازتاب نگاه نسل تازه به زیست مسئولانه، آموزش غیرمستقیم، و آگاهی‌سازی از طریق روایت‌های تصویری است.