خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا ۳ میلیارد دلار برای توسعه سیستم موشکی ایجیس اختصاص داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 تیر 1404 - 10:41
شرکت لاکهید مارتین قراردادی به ارزش نزدیک به ۳ میلیارد دلار برای توسعه راهکار‌های محاسباتی برای سامانه دفاع موشکی ایجیس از سوی پنتاگون دریافت کرد.
دفاع،لاكهيد،مارتين،موشكي،ماموريتي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون اعلام کرد که به شرکت‌های «سیستم‌های چرخشی و ماموریتی» لاکهید مارتین قراردادی به ارزش نزدیک به ۳ میلیارد دلار برای توسعه راه‌حل‌های کامپیوتری برای سامانه دفاع موشکی ایجیس اعطا شده است.
وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «شرکت سیستم‌های چرخشی و ماموریتی لاکهید مارتین (LM RMS)، مستقر در مورستاون، نیوجرسی، قراردادی ۱۰ ساله، با تحویل نامحدود و تعداد نامحدود به ارزش کل ۲,۹۶۸,۰۰۰,۰۰۰ دلار دریافت کرده است.»
این قرارداد، لاکهید مارتین را ملزم به انجام تحقیق و توسعه مفاهیم و راه‌حل‌های نرم‌افزاری برای نوسازی تمام مراحل سیستم دفاع موشکی بالستیک (برنامه‌ریزی، تشخیص، کنترل، رهگیری و ارزیابی) مطابق با الزامات دولت می‌کند.
این راه‌حل‌ها ممکن است برای ادغام در کتابخانه منبع مشترک یا معماری نرم‌افزار سیستم‌های رزمی یکپارچه به آژانس دفاع فضایی و هوایی (CSEA) یا سایر آژانس‌های دولتی تعیین‌شده تحویل داده شوند.
سیستم دفاع موشکی بالستیک ایجیس بر روی ناوشکن‌ها و رزم‌ناو‌های موشک‌انداز هدایت‌شونده نیروی دریایی نصب شده است.
منبع: المیادین