خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیکن لیگ برتری ارزش ۱.۵ میلیون دلاری ندارد/ عدم بازگشت خارجی‌ها را به فال نیک بگیریم

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 11 تیر 1404 - 05:18
کارشناس فوتبال کشورمان گفت: از شرایط به وجود آمده برای کشور عزیزمان باید نهایت استفاده را ببریم و جلوی اقدامات دلالی در رابطه با مربی و بازیکن خارجی را از همین جا بگیریم.
بازيكنان،ليگ،كشورمان،بازيكن،فوتبال،تيم،ايراني،ملي،خارجي،دلار ...

سرویس ورزش مشرق - سید محمد مهدی سید صالحی بازیکن اسبق فوتبال کشورمان و کارشناس این رشته که سابقه حضور در تیم‌های بزرگی همچون، پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان، همچنین تیم ملی کشورمان را در کارنامه داشته در گفتگو با مشرق، درباره مسائل مربوط به حال و روز فوتبال کشورمان بعد از حمله رژیم صهیونیستی به میهن عزیزمان اظهاراتی را مطرح کرد.
این جنگ باعث اتحاد بیشتر ایرانیان شد
وی در ابتدا گفت: متاسفانه شرایط کشور خوب نیست چون ما مورد تهاجم قرار گرفتیم.
تعدادی از فرماندهان و مردم مظلوم کشورمان را به خاطر حمله ناجوانمردانه و خصمانه رژیم صهیونیستی از دست دادیم که باعث تاسف و تاثر است اما در دل این اتفاق اتحاد و یکدلی مردم کشورمان باعث شد تا مشخص شود که حاضر نیستیم حتی یک وجب از خاک یک عزیز کشورمان را به کسی بدهیم و از مواضع‌مان یک قدم به عقب برویم.
وطن‌مان ایران برای همه ما مقدس است و امیدوارم که این اتفاقات در اسرع وقت با پیروزی و موفقیت همیشگی نیروهای مسلح و ملت عزیز کشورمان به پایان برسد.
نیامدن خارجی‌های فوتبال بلبشو به‌راه می‌اندازد
بازیکن اسبق فوتبال کشورمان همچنین در رابطه با وضعیت به وجود آمده و اینکه برخی از مربیان و بازیکنان خارجی هنوز در بازگشت به ایران تردید دارند و عده‌ای گفته‌اند که دیگر نمی‌آیند خاطرنشان کرد: حالا که چنین شرایطی به وجود آمده و خارجی‌ها گفته‌اند نمی‌آیند نباید اجازه بدهیم در بحث قرارداد بازیکنان داخلی بلبشو اتفاق بیفتد.
متاسفانه به یاد داریم در زمانی که قانون عدم استفاده از دروازه‌بان خارجی به راه افتاد چه اعداد و ارقامی از سوی دلالان بازیکن برای دروازه‌بانان داخلی پیشنهاد شد.
الان هم باید جلوی این وضعیت گرفته شود.
بازیکن لیگ برتری ارزش ۱.۵ میلیون دلاری ندارد
سید صالحی تاکید کرد: با احترام به همه فوتبالیست‌های هم‌وطنم مبالغی که برای تعدادی از این بازیکنان در نظر گرفته می‌شود اصلاً در حد و اندازه آن ها نیست.
قیمت یک میلیون دلاری و یا یک و نیم میلیون دلاری برای بازیکن ایرانی آن هم در سطح باشگاه‌های خودمان عددی غیرقابل باور است.
ما با همین اعداد و ارقام می‌توانیم فوتبالیست‌های خارجی درجه یک را در لیگ‌مان داشته باشیم.
به نظرم در چنین شرایطی باشگاه‌ها باید جلوی این سو استفاده از موقعیت به وجود آمده را بگیرند.
مدیران باشگاهی نگذارند دلال‌ها از این وضعیت سوءاستفاده کنند
پیشکسوت فوتبال کشورمان با خطاب قرار دادن مدیران باشگاه‌هی اضافه کرد: به اعتقاد من در چنین شرایطی که کشور در وضعیت عادی نیست مدیران باشگاه‌های لیگ برتری و لیگ یکی باید دور هم جمع شوند و با اتفاق نظر در رابطه با این موضوع جلوی سو استفاده دلال‌های بازیکنان داخلی از شرایط ایجاد شده را بگیرند.
اگر خارجی‌ها دیگر قصد بازگشت به لیگ برتر یا لیگ یک را نداشتند نباید مبالغ هنگفتی برای بازیکنان داخلی در نظر گرفته شود بلکه مدیران باشگاه‌ها باید با میدان دادن به جوانان و بازیکنان رده امید جلوی افزایش بی‌رویه قیمت بازیکن در لیگ را بگیرند.
با خارجی‌ها هیچ افتخاری در رده باشگاهی آسیا کسب نشد
بازیکن سال‌های گذشته فوتبال کشورمان با اشاره به نتایج تیم‌های ایرانی در لیگ نخبگان آسیا و دیگر رقابت‌های سطح قاره گفت: کدام تیم ایرانی با سرمربی یا بازیکنان خارجی در رقابت‌های فصل قبل آسیایی نتیجه گرفت که بخواهیم بپذیریم این نفرات تاثیرگذاری زیادی در نتیجه‌گیری تیم‌های ایرانی در آسیا داشته‌اند.
همه نمایندگان ایران در لیگ نخبگان آسیا از دور رقابت‌های ابتدایی حذف شدند بنابراین با اهمیت دادن به تیم‌های پایه و میدان دادن به جوان‌ترها آینده تیم ملی را بسازیم.
تیم ملی هم که با سرمربی ایرانی با اقتدار به جام جهانی رسید.
دلال‌ها سازندگی در رده باشگاهی را از بین برده‌اند
بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داد: در دهه ۷۰ و ۸۰ حداقل در ۱۲ تیم حاضر در لیگ همگی هافبک‌ها و فورواردهای عالی داشتند.
طوری که سرمربیان وقت تیم ملی برای انتخاب بازیکن کار سختی داشتند و در نهایت خیلی‌ها پشت خط می‌ماندند.
اما امروزه به دلیل فقر هافبک و گلزن درجه یک ایرانی، به محض اینکه یک بازیکن در لیگ برتر یکی دو گل می‌زند به تیم ملی دعوت می‌شود.
باید از همین موقعیت استفاده کنیم تا دست دلال‌ها را از وارد کردن بازیکنان بی‌کیفیت خارجی ببریم.
در عوض به جای پرداخت مبالغ هنگفت به بازیکنان ناکارآمد جوان‌ترها را با قیمت پایین‌تر به میدان بفرستیم تا آینده‌سازی در فوتبال بار دیگر رونق بگیرد.
بازیکنان امید را جایگزین خارجی‌ها کنید
سید صالحی اضافه کرد: متاسفانه ما همیشه صورت مسئله را پیدا می‌کنیم اما راه حلی برایش نمی‌نویسیم و به دنبال حل کردن معماهای این چنینی نمی‌رویم.
الان که این شرایط ایجاد شده و خواسته یا ناخواسته وارد یک جنگ تحمیلی شده‌ایم که خارجی‌ها به خاطر آن حاضر نیستند به ایران برگردند باید دست دلالان را از لیگ برتر کوتاه کنیم و در عوض فوتبال باشگاهی‌مان را دوباره به بازیکنان با استعداد و با انگیزه جوان وطنی بسپاریم.
وقتی باشگاه‌های ما زیان‌ده هستند و سوددهی ندارند چه اصراری است که همین بودجه‌هایی که به سختی به دست می‌آید را در جیب دلال‌ها بریزیم تا بازیکنان ۲۰۰ هزار دلاری را به ارزش یک میلیون دلار به تیم‌ها قالب کنند.