سردار سلامی الگویی جامع از ایمان، ولایتمداری و خدمت به مردم بود - تسنیم
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با تأکید بر لزوم الگوگیری از شیوه معنوی و اخلاقی شهید سردار سلامی، گفت: این فرمانده شهید نمونه ای از جامعیت ایمانی، سیاسی و اخلاقی بود که عمر خود را وقف بصیرت افزایی، خدمت به مردم و ترویج فرهنگ عاشورا کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی ، در مراسم گرامیداشت سردار شهید سلامی که در زادگاهش گلپایگان برگزار شد، با تاکید بر ضرورت الگوگیری از سبک و روش او در برگزاری جلسات قرآنی و مذهبی، اظهار داشت: یکی از سنتهای زیبای سردار سلامی این بود که جلسات خود را با تلاوت قرآن آغاز میکرد و پس از آن دعای سلامتی امام زمان(عج) قرائت میشد.
این شیوه به عنوان یک الگوی معنوی قابل تعمیم به سایر جلسات فرهنگی مطرح شد.
در ادامه، وی با اشاره به فرارسیدن ایام محرم، از شهید سلامی به عنوان یکی از شاگردان مکتب عاشورا یاد کرد و افزود: امسال نیز در آستانه محرم، صدها نفر از فرزندان این مکتب به شهدای کربلا پیوستند که یکی از برجستهترین آنان شهید سلامی بود.
وی با تاکید بر ویژگیهای منحصربهفرد شهید، خاطرنشان کرد: تلاش او همواره بر بصیرتافزایی، امیدآفرینی، نشاط و حرکت در جلسات شهدا و کنگرهها متمرکز بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران تصریح کرد:شهید سلامی بر این باور بود که ذکر «یا حسین» باید با آموزش و تمرین همسنگری با امام حسین(ع) همراه باشد.
در ادامه وی، به برخی از ویژگیهای اخلاقی و معنوی این شهید بزرگوار اشاره کرد که شامل ایمان قرآنی، ولایتمداری، مجاهدت خستگیناپذیر، بصیرت و عشق به مردم بود.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به نقش پررنگ شهید سلامی در دیدار با خانوادههای شهدا گفت: او در یک بازه زمانی کوتاه با بیش از هفت هزار خانواده شهید دیدار و مشکلات آنان را پیگیری کرد.
این اقدام مورد تمجید رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت.
او در زمان حیات خود، همواره در جلسات کنگرههای شهدا حضور فعال داشت و دغدغه خانواده شهدا را در اولویت کاری خود میدانست.
وی در بخش دیگری از این مراسم، به جلساتی که به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار با حضور سردار سلامی و فرماندهان سپاه برگزار میشد، اشاره کرد و یادآور شد: در این جلسات، پس از تلاوت قرآن توسط سردار، به بحث درباره ویژگیهای مومن واقعی از نگاه قرآن پرداخته میشد.
این گفتوگوها به مدت یک سال ادامه یافت و بیش از 24 ویژگی از مومنان در قرآن کریم استخراج شد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران همچنین تاکید کرد: شهید سلامی تجسم عملی یک مومن قرآنی بود.
نه تنها در عبادت، بلکه در مجاهدت، بصیرت، علم، مدیریت، و عشق به مردم پیشتاز بود.
او بازنده این دنیای 65 ساله نبود، بلکه عمر خود را ارزان نفروخت و سراسر زندگیاش، خصوصاً پس از انقلاب، به مجاهدت و خدمت به مردم گذشت.
فرماندهای با جامعیت ایمانی، سیاسی و اخلاقی
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به ویژگیهای برجسته این فرمانده شهید، او را الگویی تمامعیار در عرصه ایمان، ولایتمداری، مقاومت و اخلاق اسلامی توصیف کرد.
وی با تأکید بر اینکه سردار سلامی همه کارهایش را برای رضای الهی انجام میداد، افزود: او به معنای واقعی، این آیه شریفه را در زندگی خود معنا کرده بود: "یٰا أَیُّهَا ٱلَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا ٱللَّهَ وَلتَنظُر نَفسٌۭ مَّا قَدَّمَت لِغَدٍ"
حاجی صادقی در ادامه تصریح کرد: سردار سلامی در ایمان ثابتقدم بود و هرگز در مسیر ولایت دچار تردید، ناامیدی یا ترس نشد.
او بارها با اطمینان گفت که در پیمودن صراط مستقیم، هرگز نلرزید و هیچگاه مردد نشد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: سردار سلامی باور عمیقی به پیروزی جبهه مقاومت و سقوط استکبار جهانی داشت و در همین مسیر، با اخلاص کامل زندگی خود را وقف مبارزه کرد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران افزود: او بهخوبی دریافته بود که شک و تردید در مسیر ولایت، با ایمان قرآنی سازگار نیست.
درست همانگونه که حضرت علیاکبر در کربلا گفت: ‘راهی که میرویم راه حق است و من هیچ باکی ندارم.’
در بخش دیگری از این مراسم، سردار سلامی به عنوان نمونهای از «جامعیت» در زندگی معرفی شد؛ فردی که در متن سیاست، از معنویت غافل نبود و در اوج فرماندهی نظامی، همچنان عابد، اخلاقمدار و مردمدوست باقی ماند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی تأکید کرد: سردار سلامی نهتنها فرماندهی قاطع بود، بلکه در کنار آن، رفتاری سرشار از ادب، تواضع و محبت با مردم داشت.
او حتی در سختترین مسئولیتها، خانوادهاش را فراموش نمیکرد و عذرخواه محبتآمیزی برای کمبودن وقت میآورد.
وی با ذکر خاطرهای از نماز ظهر و عصری که ساعت 4 بعدازظهر اقامه شده بود، گفت: او به احترام خانوادههای شهدا، دیدارهای متعدد را به تأخیر نینداخت و حتی از نماز خود گذشت تا خدمت به مردم را در اولویت قرار دهد.
در بخش پایانی این مراسم، سخنران با اشاره به نگاه دشمنان به شهادت سردار سلامی گفت:استکبار تصور میکند با شهادت چنین فرماندهانی، به پیروزی میرسد.
اما نمیداند این شهادتها، مکتب مقاومت را زندهتر، انگیزه مردم را بیشتر، و وحدت ملت را قویتر میکند.
وی افزود: سردار سلامی به آرزوی قلبیاش رسید؛ شهادت در راه خدا و همنشینی با حاج قاسم سلیمانی.
اما مکتب او باقی است و راهش ادامه دارد.
شاگردان او امروز دیگر محدود به سپاه و بسیج نیستند؛ مکتب سلامی به یک جریان ملی و ایمانی تبدیل شده است.
انتهای پیام/174