ملت امام حسین جهادگر احیای امر به معروف و نهی از منکر
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، گفت: ملت امام حسین (ع) جهادگر واقعی در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر هستند تا جامعه در مسیر سعادتمندی گام بردارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجتالاسلام ابراهیم میرعباسزاده عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و تشریح برنامههای دهه احیا در اردبیل، اظهار کرد: دهه اول ماه محرم فرصتی برای شناخت واقعی چهره ارزشمند نهضت حسینی است تا به اصل امر به معروف و نهی از منکر به عنوان حیاتیترین فریضه الهی توجه و تمرکز داشته باشیم.
وی افزود: در این هفته فرصتی استثنایی فراهم آمده تا ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر گسترده عمومی پیدا کرده و نقش مسئولان و آحاد مردم را در احیای این فریضه واجب الهی در جامعه نظارهگر باشیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل ضرورت همکاری مردم و نهادهای مختلف را در ارتقای فرهنگ عمومی یادآور شد و تصریح کرد: هر کس در هر جایگاه و موقعیتی باید نسبت به امور جامعه و بهبود سعادتمندی افراد احساس مسئولیت کرده و با مشاهده کار خلاف و غیرقانونی، تذکر لازم را بدهد تا به تدریج رویه اصلاح گری در جامعه شکل بگیرد.
میرعباسزاده بزرگترین آفت جامعه امروز را سستی و بیتفاوتی نسبت به دیگران عنوان کرد و گفت: نباید افراد جامعه نسبت به هم و کارهایی که انجام میدهند، غفلت کرده و به نوعی دچار بیتفاوتی شوند بلکه باید همه در امور خیر مشارکت کرده و با نهی و پرهیز از کارهای منکر، زمینه اصلاح و بهبود فرآیندها را فراهم آورند.
وی نقش مؤثر در ترویج این فرهنگ را بسیار مهم عنوان کرد و ادامه داد: وظیفه نهادهای دینی و یا ستاد امر به معروف این نیست که مدام موضوعات را در گستره جامعتر پیگیری کند بلکه یک مسئولیت اجتماعی و همگانی در این زمینه به گردن همه است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل خاطرنشان کرد: مسئولان باید با الگو قراردادن رفتارهای مثبت و اخلاقی جامعه را به سمت ارتقای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر هدایت کنند.
میرعباس زاده اضافه کرد: در سالهای اخیر در استان اردبیل برنامههای متنوع، اساسی و زیربنایی در قالب همایشها و کارگاههای آموزشی و فعال کردن گروههای جهادی و راهاندازی شعب تخصصی در این حوزه فراهم شده تا به صورت فراگیر و با عشق و علاقه مردم زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به عنوان مصونکننده نهاد اجتماعی فراهم آید.
وی اهمیت نظارت و پیگیری مسئولان در اجرای قوانین و مقررات را یادآور شد و بیان کرد: مسئولان باید به عنوان ناظران و حامیان این فرهنگ در جامعه عمل کرده و با ایجاد بسترهای مناسب فضایی را به وجود آورند که مردم به راحتی بتوانند در حوزههای مختلف با نگاه امر به معروف و نهی از منکر فعالیتها را رصد کرده و به انجام درست آن موفق عمل کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل ترویج این فریضه الهی را یک تلاش هماهنگ و مشترک با همکاری رسانهها، آموزش و پرورش، دانشگاهها و نهادهای عمومی اعلام کرد و یادآور شد: اگر تک تک افراد جامعه را در انجام مأموریتها کمک و یاری کنیم، قطعا بخش عظیمی از مطالبات عمومی به سرانجام میرسد.
میرعباسزاده تصریح کرد: ما در حوزههای مختلف در بحث امر به معروف و نهی از منکر و احیای این فریضه ورود پیدا کردیم که از حجاب و عفاف گرفته تا صیانت از حقوق مردم در ادارات و توجه ویژه به مطالبات مردم است تا شرایط برای توسعه معروف و کاستن از منکرات مهیا شود.
وی به راهاندازی 18 شعبه قضایی نیز با همکاری دادستان عمومی اشاره کرد و افزود: در این 18 شعبه سعی میشود تا آمران به معروف و ناهیان از منکر مورد حمایت و پشتیبانی قضایی قرار گرفته و جلوی تعرض و بیحرمتی احتمالی به فعالان این حوزه گرفته شود.
انتهای پیام/131