خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج اتباع غیر مجاز باید توام با رعایت شئون انسانی باشد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 18:52
استاندار خراسان رضوی بر ساماندهی و بازگردانی اتباع افغانستانی توام با اکرام و رعایت شئون انسانی و اسلامی تأکید کرد.
ايران،افغانستاني،اتباع،غيرمجاز،خروج،دوغارون،استاندار،افغانستان

باشگاه خبرنگاران جوان- غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، در جلسه شورای تأمین استان که در مرز دوغارون برگزار شد، گفت: «فرآیند خروج اتباع افغانستانی باید به گونه‌ای طراحی شود که میهمانان ایران با خاطره‌ای خوب از کشورمان خداحافظی کنند.»
استاندار خراسان رضوی همچنین بر هماهنگی دستگاه‌های امنیتی و اقتصادی در مدیریت مرزها تأکید کرد و گفت: «با تقویت پیوندهای اقتصادی، می‌توان چالش‌های مرزی را به فرصت‌های توسعه‌ای تبدیل کرد.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «خروج اتباع افغانستانی باید با برنامه‌ریزی دقیق و رعایت شئون انسانی همراه باشد تا تصویری مطلوب از مهمان‌نوازی ایران در اذهان باقی بماند.»
لازم به ذکر است که پیش از این نیز سفیر ایران در افغانستان گفت: در چند روز گذشته، خروج همزمان شمار زیادی از اتباع غیرمجاز افغانستانی از ایران، منجر به توقف آنها در مرز دوغارون شد که با همکاری مقامات دو کشور این ماندگاری به حداقل خواهد رسید.
علاوه بر این، حسین جمشیدی، فرماندار تایباد همزمان با افزایش چشمگیر اخراج مهاجران غیرمجاز افغانستانی از ایران اظهار داشت: به منظور خروج مهاجران غیرمجاز افغانستانی، مقامات حکومت سرپرست افغانستان تعاملات خوبی با دستگاه‌های متولی در ایران داشته‌اند.
او افزود: اتباع غیرمجاز افغانستان بعد از ساماندهی و انجام مراحل قانونی از سمت دوغارون روزانه به کشور خود بازگشت داده می‌شوند.
این در حالی است که استاندار تهران در این باره گفت: در شناسایی، بازداشت و بازگرداندن اتباع غیر مجاز توقفی ایجاد نشده و این روند به سرعت ادامه دارد.