برق اضطراری نانوایان چهارمحال و بختیاری با فوریت انجام شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در بحث برق اضطراری نانوایی ها نیز با توجه به معرفی این واحدها به بانک، لازم است با فوریت اقدام شود.

به گزارش خبرنگار تسنیم از شهرکرد، ملکمحمد قربانپور امروز در پنجمین جلسه قرارگاه اقتصادی امنیت غذایی و تأمین کالاهای ضروری با اشاره به شرایط خاص کشور و استان، اظهار کرد: در شرایط فعلی، تصمیمگیریها نباید با تعلل مواجه شود؛ زیرا برخی تأخیرها ممکن است خسارات جبرانناپذیری در حوزههای اقتصادی و اجتماعی بهدنبال داشته باشد.
قربانپور در ادامه خواستار تسریع در اجرای طرح سوخترسانی به نانوایان شد و گفت: باید در شهرستانها جلسات لازم با همان ترکیب پیشنهادی برگزار شود و در صورت ناتوانی فردی در اجرا، سریعا جایگزین معرفی شود.
وی افزود: در بحث برق اضطراری نانواییها نیز با توجه به معرفی این واحدها به بانک، لازم است با فوریت اقدام شود.
این طرح شامل دو بخش است: سهمیه 30 درصدی پیشنهادی استان و سهمیه اعلامی از سوی وزارت کشور که شامل 211 نانوایی از مجموع 330 نانوایی استان میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت برگزاری جلسات فوری با مسئولان ذیربط تأکید کرد و گفت: هماهنگیهای لازم برای تأمین موتور برقها باید با اولویت انجام شود.
وی همچنین در خصوص استفاده از موتورهای برق بنزینی و گازوئیلی اظهار داشت: تا حد امکان اولویت با موتورهای گازوئیلی باشد و لازم است اتحادیه نانوایان نیز در شناسنامهدار کردن دستگاههای برق اضطراری نقش ایفا کند.
معاون استاندار همچنین یادآور شد که طبق توافق جلسه گذشته، فراخوانهای مربوط به استفاده از ظرفیتهای دستگاههای اجرایی، از جمله فروشگاههای زنجیرهای برای پشتیبانی از بخش اقتصاد، باید پیگیری و اجرا شود.
قربانپور با اشاره به اهمیت شناسایی و ثبت اطلاعات ظرفیتهای برق اضطراری دستگاههای اجرایی استان، تصریح کرد: لازم است این ظرفیتها برای مواقع بحرانی شناسنامهدار شوند تا در صورت نیاز، در مرکز استان یا شهرستانها بهکار گرفته شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری بر اهمیت آموزش نانوایان تأکید کرد و گفت: این موضوع باید با همکاری سازمان فنیوحرفهای و اتحادیه نانوایان، با برنامهریزی دقیق در روزهای تعطیل اجرا شود.
وی همچنین به موضوع جذب کالاهای اساسی اشاره کرد و از مسئولان خواست که با جدیت موضوع را دنبال کنند و تصریح کرد: دبیرخانه تأمین کالای اساسی، با عضویت دستگاههای امنیتی و استانداری، باید وضعیت کالاها را رصد و مدیریت کند.
قربانپور از دستگاههای متولی خواست تا عاملین عمدهفروشی معرفیشده توسط اداره کل صمت را فعالانه وارد چرخه تأمین کالاها کنند و از همه ظرفیتها در این خصوص بهره ببرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری درباره وضعیت بازرسیها تصریح کرد: تمرکز بازرسیها باید با همکاری فرمانداران صورت گیرد.
اگرچه جهاد کشاورزی نیز بازرسی انجام میدهد، اما هماهنگی شهرستانی برای اقدام مشترک ضروری است.
وی همچنین برگزاری همایش آموزشی برای موضوع انبارها و کالاهای اساسی را ضروری دانست و گفت: وضعیت انبارهای استان مناسب است، ولی لازم است برخی از آنها، بازسازی و ساماندهی شوند.
قربانپور از فرمانداران خواست تا در خصوص کمبود وسایل نقلیه برای بازرسی، نیازها را اعلام کنند تا از ظرفیت شهرستانها استفاده شود.
انتهای پیام/7540