خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجازه نمی‌دهیم صدای حقیقت و مظلومیت خاموش شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 17:58
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: اطمینان می دهیم که با ایمان، عقلانیت و ایستادگی، اجازه نخواهیم داد صدای حقیقت و مظلومیت خاموش شود و پیام مقاومت منتقل نشود.
دانشگاه،اسلامي،شهدا،البرز،استان،شهداي،شهادت،خداوند،شهيد،نهاد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حسین کلانتری خلیل‌آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج امروز در آئین بزرگداشت شهدای حملات رژیم غاصب صهیونیستی به کشور که با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز و جمعی از معاونان، مدیران و دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم (ص) واحد کرج برگزار شد، شهادت جمعی از هم‌وطنان را تبریک و تسلیت گفت.
وی ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت سرور و سالار شهیدان، حملات رژیم سفاک صهیونی به کشور را ناجوانمردانه و وحشیانه دانست و افزود: در این ایام حزن‌انگیز که دل‌های عاشقان در سوگ امام حسین (ع) و یاران باوفایش به تپش افتاده، ما نیز در این مکان فرهنگی و آموزشی گرد هم آمده‌ایم تا نام و یاد شهدای پرافتخار دانشگاه به‌خصوص شهید طهرانچی و سایر شهدای حمله رژیم صهیونیستی را گرامی بداریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز شهید طهرانچی را دانشمندی بصیر، مدیری متعهد و اندیشمندی معرفی کرد که دانشگاه را نه یک نهاد اداری، بلکه پایگاه پیشرفت تمدن اسلامی می‌دانست و ادامه داد: ما هنوز در سوگ همه شهدا به‌ویژه شهید طهرانچی عزیز و 6 شهید گرانقدر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج هستیم که جان شیرین خود را در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی، دفاع ملی و اقتدار علمی فدا کردند.
کلانتری با بیان اینکه آن‌ها شهدای اقتدار ایران‌ هستند و نشان دادند که اقتدار، با رجزخوانی حاصل نمی‌شود، بلکه با اخلاص، ایمان، جهاد، و شهادت به دست می‌آید، عنوان کرد: ما با افتخار از شهدا یاد و با تمام وجود، این جنایت هولناک را محکوم می‌کنیم و اطمینان می‌دهیم که با ایمان، عقلانیت و ایستادگی، اجازه نخواهیم داد صدای حقیقت و مظلومیت خاموش شود و پیام مقاومت منتقل نشود.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه، اگر حسینی بماند، هم سنگر علم است و هم صحنه جهاد، اذعان کرد: این شهدا، ادامه‌دهندگان راه عاشورا هستند؛ راهی که از کربلا آغاز شد و تا خاک ایران امتداد یافت.
ما نیز عهد می‌بندیم راه این شهدا را ادامه دهیم و اقتدار ایران را نه در دیوارها، بلکه در دل‌ها و اندیشه‌ها پاس بداریم.
در برابر عظمت این مردان الهی سر تعظیم فرود می‌آوریم و از درگاه خداوند، برای آنان علو درجات و برای بازماندگان صبر و سرفرازی خواستاریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به شخصیت علمی، معنوی و خصوصیات فردی، اخلاقی، علمی و جایگاه علمی شهید طهرانچی از حوزه فیزیک هسته‌ای و لیزر تا مدیریت دانشگاه بر مبنای گام دوم انقلاب اسلامی و شهادت وی اشاره و مطرح کرد: دشمن از توانایی‌ها و ظرفیت‌های این شهدا می‌ترسید و آن‌ها را به شهادت رساند اما نمی‌دانست هزاران طهرانچی دیگر مسیر شهدای ما را ادامه می‌دهند و پرچم آن‌ها بر زمین نمی‌ماند.
ما از موشک و ترور نمی‌ترسیم
حجت‌الاسلام امیر ابراهیم‌زاده، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سرداران رشید و شهید اسلام، دانشمندان هسته‌ای و مردم مظلوم و بی‌گناه ایران، با اشاره به مقام والای شهیدان اظهار کرد: شهدا زنده‌ هستند و در عالم ملکوت حضور دارند.
کسانی که در راه خدا جان می‌دهند به بالاترین درجات می‌رسند و ناظر بر اعمال ما هستند.
وی با اشاره به وقایع عاشورا و حادثه صحرای طبس و نیز وعده‌هایی که قرآن برای پیروزی حق بر باطل داده است، اذعان کرد: ملت ایران با اتکا به خداوند متعال، در برابر دشمنان مقاومت کرده و در عرصه‌های مختلف به پیروزی دست یافته و دشمن را ناکام گذاشته است؛ این ملت همچنان باید به این مسیر ادامه دهد، سست نشود و به نصرت الهی امید داشته باشد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز گفت: ما بارها شاهد تحقق وعده‌های الهی و امدادهای غیبی از سوی پروردگار بوده‌ایم و یقین داریم امروز هم خداوند با ماست.
ما نیز در این مسیر محکم و استوار گام برمی‌داریم، در میدان هستیم و مبارزه تا ظهور امام زمان (عج) را ادامه راه شهدای کربلا می‌دانیم.
دشمن در ظاهر قدرتمند به نظر می‌رسد، اما خداوند قدرت برتر از آن‌هاست که شکست را نصیب آن‌ها می‌کند.
ابراهیم‌زاده با اشاره به عبرت‌های واقعه عاشورا که همواره نمایشگاه ایثار و مقاومت همراه با امید است، تأکید کرد: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به ما آموخت که مرگ با عزت در راه خدا بسی بهتر از زندگی با ذلت، زیر پرچم کفار است.
شهادت آرزوی نهایی ماست، ما از موشک و ترور نمی‌ترسیم بلکه از خشم الهی می‌ترسیم.
عقب‌نشینی بدون برنامه موجب غضب خداوند است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز با اشاره به وضعیت منطقه بیان کرد: مسئولان باید همواره گوش به فرمان رهبری باشند.
در جنگ اخیر، دشمن تلاش بسیاری برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی داشت اما با وحدت، اتحاد و انسجامی که در ملت ایران دید، تیرش به سنگ خورد و پذیرای شکست شد.
این وحدت انقلابی باید حفظ شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکایک ما به نوبه خود اجازه ندهیم با تبلیغات بی‌اساس و غرض ورزانه دشمنان اسلام، در فضای مجازی تضعیف شود.
زندگی زیر سایه استکبار برای ما ننگ است.
نفوذ واقعی با قدرت مادی نیست بلکه با حمایت غیبی خداوند و اهل‌بیت (ع) حاصل می‌شود پس باید این انسجام را حفظ کنیم و در مسیر خدا، شهدا و ولایت ثابت‌قدم بمانیم.
انتهای پیام/