بخش خصوصی، ستون اصلی تابآوری تولید در بحرانهای اخیر کشور - تسنیم
رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر نقش کلیدی بخش خصوصی در حفظ ثبات اقتصادی، از آمادگی و تاب آوری بخش تولید حتی در شرایط بحرانی خبر داد و خواستار بازنگری در سیاست های تولیدی و هوشمندسازی صنایع برای مقابله با چالش های منطقه ای شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به عبور کشور از مقطعی حساس در پی تحولات اخیر اذعان کرد: اکنون نگاهها بیش از پیش به نقش فعالان اقتصادی و بخش تولید معطوف شده است.
بخش خصوصی با وجود کمبود برخی زیرساختها، توانست با قدرت در میدان باقی بماند و این شرایط آزمونی جدی برای سنجش آمادگی و تابآوری بخش تولید کشور بود.
وی با اشاره به تجربه سالهای سخت تحریم افزود: صنایع ایران به سطحی از هماهنگی، تجربه و پایداری رسیدهاند که حتی در شرایط بحرانی نیز عملکرد قابل قبولی ارائه میکنند؛ این موفقیت نشانگر توانمندی بخش خصوصی و نقش کلیدی آن در حفظ ثبات اقتصادی کشور است.در حالی که بخش عمدهای از ظرفیت دولت به مسائل امنیتی و سیاست خارجی معطوف بود، بخش خصوصی مسئولیت تأمین نیازهای بازار، تداوم تولید و جلوگیری از بحران را بر عهده گرفت.
رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد: اتاقهای بازرگانی نیز بهعنوان پل ارتباطی میان فعالان اقتصادی و تصمیمگیران، با پیگیریهای مستمر در کمیسیونهای تخصصی به رفع موانع تولید و خدماترسانی کمک کردند.
امروز دیگر نمیتوان با سیاستهای سنتی در شرایط پیچیده منطقهای و جهانی تولید را پیش برد و نیازمند پویایی، کاهش بروکراسی، تسهیل صادرات، حمایت هدفمند از تولید و هوشمندسازی صنایع هستیم.
امینی با بیان اینکه صنعت باید بخشی از سازوکار دفاع ملی کشور باشد؛ این یک ضرورت راهبردی است، اظهار کرد: بخش صنایع غذایی در دوران تحولات اخیر به ستون فقرات تابآوری اجتماعی تبدیل شده و هرگونه بحران در آن میتواند تعادل اجتماعی را به خطر اندازد.
کمیسیون برنامههایی برای توسعه ذخایر راهبردی، کاهش وابستگی ارزی، ایجاد زنجیره ارزش داخلی و افزایش صادرات غیرنفتی در دست بررسی داشته و ایران ظرفیت تبدیل شدن به قطب غذایی منطقه را دارد، به شرط برنامهریزی دقیق و حمایت هدفمند.
انتهای پیام/