پیدا کردن ۲۰۲ مصدوم و شهید از زیر آوار توسط تیمهای آنست
رئیس اداره عملیات و جستوجو و آنست سازمان امداد و نجات گفت: در حملات رژیم صهیونیستی به ساختمانهای مسکونی ۱۴ نفر زنده از زیرآوار نجات یافتند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدرضا مومنی، رئیس اداره عملیات و جستوجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در پی حملات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی به کشور و تخریب ساختمانهای مختلف، همچنین به شهادت رسیدن و زخمیشدن تعدادی از هموطنان، سازمان امداد و نجات نیز در راستای کاهش آلام و کمک به آسیب دیدگان، در عملیات مختلف ناشی از جنگ شرکت کرد.
وی اظهار کرد: با توجه به گستردگی انفجارها و تخریبها، به ۲۴ استان فراخوان زدیم و در مجموع ۵۱ تیم آنسَت (سگهای جستوجو و نجات)، هر تیم شامل یک قلاده سگ و یک مربی، برای شرکت در عملیاتها تشکیل دادیم، همچنین با توجه به افزایش حملات در پایتخت، ۱۸ تیم نیز از سایر استانها به تهران اعزام شدند.
رئیس اداره عملیات و جستوجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در بازه زمانی حملات، ۲۵۳ عملیات جستوجو و نجات انجام شد که در این عملیاتها سگهای ما توانستند ۱۴ نفر از مصدومان را زنده از زیر آوارها نجات دادند، همچنین پیکر ۱۸۸ شهید نیز از زیر آوار توسط سگها شناسایی شد که بیرون کشیده شدند.
مومنی گفت: مجموعا تیمهای آنست ۱۸۱ ساعت جستوجو انجام دادند که از زحمات همه همکارانم در سراسر کشور قدردانی میکنم که شبانهروزی در این ۱۲ روز خدمت کردند.
وی با اشاره به تلف شدن سگهای جستوجو افزود: به دلیل وجود گازهای سمی، دودگرفتگی و استرس، متاسفانه ۲ قلاده از سگهای ما کشته شدند.
رئیس اداره عملیات و جستوجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره وضعیت سلامت مربیان نیز ادامه داد: موج انفجار باعث شد تعدادی از مربیان و خود من نیز از ارتفاع پرت شویم که تحت درمان قرار گرفتهایم.
منبع: جمعیت هلال احمر