نخستین انجمن قصه گویی در مازندران راه اندازی شد
ساری - نخستین انجمن قصهگویی کانون پرورش فکری با حضور قصهگویان، پژوهشگران، نویسندگان و فعالان ادبی و قصهگویی در مازندران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی یزدانشناس مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران در برنامهای که به همین منظور در سینما کانون ساری تشکیل شد؛ از قصهگویی به عنوان یکی از مهارتهای زندگی یاد کرد که ظرفیتهای متعدد تربیتی را در خود جای داده است.
یزدان شناس افزود: قصه گویی یکی از فعالیتهای مهم کانون است و بر همین اساس تا کنون ۲۱ جشنواره قصهگویی در وسعت شهرستانی، استانی، منطقهای، کشوری و بین المللی از سوی کانون پرورش فکری اجرا شد تا برای توسعه و ترویج فرهنگ این هنر گام برداشته شود.
وی از شکلگیری انجمن قصه گویی با حضور اساتید، پژوهشگران و قصهگویان و علاقهمندان به این هنر در استان مازندران خبر داد و این جریان را فرصت مهمی در ترویج فرهنگ قصه به عنوان یک ابزار تربیتی و شناسایی و تربیت ظرفیتهای قصهگویی عنوان کرد.
یزدانشناس همچنین با اشاره به نقش هنر قصهگویی در کاهش آسیبهای اجتماعی؛ تشکیل این انجمن را زمینهای موثر در توسعه فرهنگی، به ویژه فرهنگ بومی محلی عنوان کرد.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان مازندران با بیان اینکه باید کمک کرد تا قصه زندگی فرزندانمان به خوبی در صحنه زندگی اجرا شود؛ خواستار حمایت مسوولان، صاحبنظران و پژوهشگران و هنرمندان برای توسعه فعالیت قصهگویی در استان شد.
علیمراد خرمی کارشناس ادبی این کانون و مسوول انجمن قصهگویی مازندران نیز با تشریح وظایف انجمن اظهار داشت: انجمن قصهگویی کانون مازندران در دو حوزه شرق و غرب استان راه اندازی شده تا بتواند با بهرهگیری از صاحبنظران و اساتید این حوزه، فعالیتهایش را به شکل گستردهتری توسعه بخشد.
وی با تاکید بر اینکه شکلگیری انجمنها یکی از سیاستهای معاونت فرهنگی کانون است بیان داشت: ایجاد بستر لازم برای سازماندهی، توسعه و آموزش بهمنظور ترویج فرهنگ قصهگویی و ارتباط با سایر فرهنگها از اساسی ترین اهداف این انجمن می باشد.
این کارشناس ادبی خاطرنشان کرد: اهمیت قایل شدن برای قصه و قصهگویی تاثیر مهمی در رشد و بالندگی فرهنگی خواهد داشت