خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدبیر آبی برای تابستان گرم هرات با افزایش ظرفیت تأمین آب

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 16:12
با گرم تر شدن هوا و بالا رفتن مصرف آب در مناطق مرکزی ایران، شرکت آب و فاضلاب استان یزد برای کاهش تنش های آبی در شهرستان هرات، دو منبع جدید تأمین آب شرب را وارد مدار بهره برداری کرد.
چاه،هرات،مصرف،آبفاي،حلقه،يزد،آبي،آب

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، جلال علمدار مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد در بازید از پروژه‌ تامین آب هرات، با بیان اینکه در آستانه پیک مصرف آب در تابستان، شرکت آبفای یزد با بهره‌برداری از دو حلقه چاه، گامی مؤثر در تقویت تاب‌آوری آبی شهرستان هرات برداشته است گفت: یک حلقه چاه قدیمی در شهر هرات پس از بهسازی و رفع مشکلات فنی، مجدداً فعال شد و همچنین یک حلقه چاه جدید به‌منظور پشتیبانی شبکه در منطقه خوانسار حفر و تجهیز شد.
وی با اشاره به اهمیت افزایش تاب‌آوری در سیستم آبرسانی منطقه افزود: چاه شماره شش خوانسار با اجرای 300 متر شبکه، ایجاد برق‌رسانی و نصب تجهیزات کامل، آماده خدمت‌رسانی در روزهای اوج مصرف است.
علمدار مجموع دبی تأمین‌شده از این دو چاه را 37 لیتر بر ثانیه اعلام کرد و افزود: برای این پروژه بیش از 44 میلیارد ریال از محل منابع داخلی شرکت هزینه شده است.
به گفته وی، با وجود تأمین آب از 6 منبع، نیاز آبی هرات در برخی روزهای تابستان به 100 لیتر بر ثانیه نیز می‌رسد و همین موضوع لزوم صرفه‌جویی و مدیریت مصرف را دوچندان می‌کند.
مدیرعامل آبفای استان در پایان خاطرنشان کرد: تأمین منابع جدید تنها بخشی از راهکار است؛ عبور از بحران‌های آبی، تنها با مشارکت مردم و رعایت اصول مصرف بهینه ممکن خواهد بود.
انتهای پیام/781/