احمد دنیامالی: دیپلماسی ورزشی را با قدرت بیشتر پیگیری میکنیم
مهر
|
ورزشی
|
سه شنبه، 10 تیر 1404 - 14:12
وزیر ورزش با تاکید بر اینکه در میانه جنگ هم ورزش را جدی گرفتیم، گفت که با قدرت هرچه بیشتر دیپلماسی ورزشی را پیگیری می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مراسم بزرگداشت فرماندهان و دانشمندان شهید و گرامیداشت شهدای ورزشکار گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری به زندگی خود ادامه میدهیم و رژیم صهیونیستی هر حرکتی کند جواب دندان شکنتری خواهیم داد.
وی با بیان اینکه مردم ایران به تاسی از قیام عاشورا و اهل بیت در این جنگ ١٢ روزه محکم بودند، خاطرنشان کرد: همه تلاشمان این است که رویدادهای ورزشی به وقت خودش برگزار شود.
دنیامالی در مورد رقابت های لیگ برتر یادآور شد که آغاز این رقابت ها را به تعویق انداخته ایم.
دنیا مالی با بیان اینکه ورزش در ایران برقرار است، گفت: حتی در میانه جنگ، ورزش را جدی گرفتیم و انشاءالله ورزش در میادین بین المللی پرچم ایران را به اهتزاز در خواهد آورد.
با قدرت هرچه بیشتر دیپلماسی ورزشی را پیگیری خواهیم کرد