خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریزتراشه RISC-V ایرانی؛ قلب تپنده سیستم‌های صنعتی و اقتصادی - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 10:53
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: تراشه پردازشگر مبتنی بر Risk-V جدیدترین محصول شرکت ما است که با کاربردهای صنعتی، نظامی و غیرنظامی در هر سیستم یا فرآیندی که نیازمند کنترل بوده و با الکترونیک در ارتباط باشد، استفاده می شود.
تراشه،شركت،قلب،محصول،ساخت،قرار،شهبازي،فناوري،طراحي

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش بنیان فناوران ریزتراشه (فرا چیپ) مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، به عنوان مرکزی تخصصی در طراحی ریزتراشه‌ها فعالیت می‌کند.
این شرکت با رویکرد تولید بدون ساخت fabless manufacturing، تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش‌بنیان برای پنج محصول خود شده است.
ابراهیم شهبازی؛ مدیرعامل این شرکت دانش بنیان به معرفی جدیدترین دستاوردهای این شرکت پرداخت و گفت: تراشه پردازشگر مبتنی بر Risk-V جدیدترین محصول شرکت است که با کاربردهای صنعتی، نظامی و غیرنظامی در هر سیستم یا فرآیندی که نیازمند کنترل بوده و با الکترونیک در ارتباط باشد، استفاده می‌شود.
شهبازی از بومی‌سازی یک محصول جدید با نام تراشه ایموبلایز Immobilizer خبر داد و افزود: این تراشه به منظور افزایش امنیت خودرو و جلوگیری از دسترسی‌های غیرمجاز به خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرد که قصد داریم فناوری این محصول را بومی سازی کنیم.
این فناور با اعلام اینکه طراحی تراشه‌ای ویژه برای کارت‌های هوشمند حمل‌ونقل عمومی در حال انجام است؛ توضیح داد: این تراشه برای پرداخت الکترونیکی هزینه سفر در اتوبوس و مترو مورد استفاده قرار می‌گیرد که نمونه اولیه آن برای ساخت ارسال شده است.
شهبازی از آغاز فرآیند طراحی و ساخت تراشه ضربان‌ساز قلب (Pacemaker) به‌عنوان یکی از پروژه‌های پیشرفته این شرکت خاطر نشان کرد: این تراشه یک وسیله الکترونیکی است که در داخل بدن قرار می‌گیرد و در زمان آریتمی قلبی، با سیگنال‌های الکتریکی قلب را تحریک و ضربان قلب را تنظیم می‌کند.
وی در ادامه افزود: پیش‌بینی می‌شود ساخت و تولید نمونه موفق تراشه ضربان‌ساز قلب حدود 4 تا 5 سال به طول بینجامد؛ در صورت دستیابی به نتیجه، ایران در جمع چهار کشور دارای این فناوری پیشرفته قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/