خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های وزیر میراث فرهنگی در سفر به استان قزوین - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 10:30
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دقایقی قبل وارد استان قزوین شد، این سفر با هدف بررسی ظرفیت های تاریخی و فرهنگی استان قزوین و پیشبرد طرح های توسعه گردشگری صورت گرفته است.
گردشگري،استان،قزوين،سفر،فرهنگي،ميراث،تاريخي،وزير،حوزه،صالحي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صبح امروز پس از ورود به استان، در نخستین برنامه سفر خود با حضور در گلزار شهدای قزوین، ضمن قرائت فاتحه و اهدای گل، به مقام شامخ شهدای والامقام دفاع مقدس و جگ اخیر تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان ادای احترام کرد.
این سفر با هدف بررسی ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی استان قزوین و پیشبرد طرح‌های توسعه گردشگری صورت گرفته است.
وزیر میراث فرهنگی در این سفر یک‌ روزه از پروژه‌های نیمه‌تمام و به بهره‌برداری‌ رسیده حوزه گردشگری در شهرستان‌های مختلف استان بازدید کرده و با فعالان گردشگری و مسئولان استانی دیدار و گفت‌وگو خواهد داشت.
بازدید از آثار تاریخی در حال مرمت، بررسی ظرفیت‌های بوم‌گردی و گردشگری مذهبی در مناطق روستایی، حضور در نشست شورای برنامه‌ریزی میراث فرهنگی استان از محورهای اصلی سفر وزیر میراث فرهنگی به قزوین خواهد بود.
این سفر در شرایطی انجام می‌شود که استان قزوین با دارا بودن بیش از 1300 اثر تاریخی شناسایی‌ شده، از جمله 7 اثر ثبت‌ شده در فهرست آثار ملی، ظرفیت‌های منحصربه‌ فردی در زمینه جذب گردشگر فرهنگی، مذهبی، تاریخی و طبیعی دارد.
استان قزوین که دروازه تاریخی غرب به مرکز ایران به‌شمار می‌رود، در سال‌های اخیر با وجود جایگاه برجسته‌اش در حوزه تاریخ و معماری، هنوز از نظر زیرساخت‌های گردشگری، اقامتی و تبلیغات مقصد با مشکلاتی مواجه است.
سفر وزیر گردشگری به این استان در ادامه سلسله سفرهای استانی او با رویکرد «احیای اقتصاد محلی از مسیر گردشگری» صورت می‌گیرد.
صالحی در سفرهای پیشین خود به استان‌های مختلف، تأکید کرده بود که «رونق گردشگری به‌ویژه در شهرهای کمتر شناخته‌ شده، نه‌تنها به احیای میراث فرهنگی کمک می‌کند، بلکه بستری برای رشد کسب‌وکارهای بومی، صنایع دستی و توسعه پایدار خواهد بود.
در حالی که فعالان حوزه گردشگری استان قزوین از عدم توجه کافی دولت‌های گذشته به ظرفیت‌های بکر گردشگری این استان گلایه دارند، این سفر می‌تواند نقطه عطفی در فرآیند دیده‌شدن ظرفیت‌های مغفول‌مانده قزوین باشد و با تخصیص منابع جدید، پروژه‌های معطل‌مانده را به سرانجام برساند.
انتهای پیام/