خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش‌ها در ترکیه به کارتون توهین آمیز علیه پیامبر اسلام(ص) - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 10:30
مردم و مقامات ترکیه خشم و اعتراض خود را نسبت به توهین به پیامبر اسلام(ص) از سوی یکی از مجلات این کشور اعلام کردند.
تركيه،اقدام،انزجار،خشم،آميز،مقدس،اسلام،ارزش

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار کارتونی توهین آمیز نسبت به پیامبر اسلام در یکی از مجلات ترکیه(LEMAN)، مقامات و مردم ترکیه خشم و انزجار خود را به این اقدام اعلام کردند.
ییلماز تونچ، وزیر دادگستری ترکیه، با بیان اینکه بی‌احترامی به باورهای ما هرگز قابل قبول نیست، گفت: هیچ آزادی‌ای حق تبدیل ارزش‌های مقدس یک باور به موضوع طنز زشت را نمی‌دهد.
در همین رابطه، دوغان پهلوان، کاریکاتوریست و تعدادی از مدیران مجله لِمان دستگیر شدند.
هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در این خصوص در صفحه مجازی خود نوشت: حمله غیراخلاقی و تحریک آمیز که با پنهان شدن در پشت نقاب شوخ طبعی علیه پیامبرمان (ص) صورت گرفت را به شدیدترین شکل محکوم می کنم.
کسانی که این اقدام منفور را علیه باورها، ارزش های مقدس و ارزش های اساسی ما که قرن ها زنده نگه داشته ایم و صلح اجتماعی ما را هدف قرار داده اند، مرتکب شده اند، قطعاً در برابر عدالت پاسخگو خواهند بود.
ما به مبارزه مصمم و سازش ناپذیر در داخل و خارج با هر ذهنیتی که بخواهد به نفرت و خصومت نسبت به اسلام و مسلمانان دامن بزند، ادامه خواهیم داد.
همچنین مردم از شب گذشته در مقابل دفتر این نشریه تجمع کرده و خشم و انزجار خود را از این اقدام اعلام کردند.
انتهای پیام/