خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 09:30
در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت در خرداد نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با 46.4 درصد، "سیب" با 14.2 درصد و "خربزه" با 8.9 درصد می­ باشد.
درصد،قيمت،ماه،بيشترين،افزايش،گروه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با 11.1 درصد، "ماکارونی" با 5.4 درصد و "رشته آش" با 4.4 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با 10.9 درصد می­باشد.
هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"ماهی قزل آلا" با 0.5- درصد می­باشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ" با 27.2 درصد، "ماست پاستوریزه" با 8.7 درصد، "شیر پاستوریزه" با 6.3 درصد و "پنیر پاستوریزه" با 5.6 درصد می­باشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با 46.4 درصد، "سیب" با 14.2 درصد و "خربزه" با 8.9 درصد می‌­باشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با 21.3 درصد، "لوبیا چیتی" با 8.4 درصد و "لوبیا قرمز" با 6.6 درصد می­باشد.
هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با 12.8- درصد، "کدو سبز" با 11.3- درصد، "خیار" با 10.3- درصد، "بادمجان" با 8.1- درصد و "فلفل دلمه­ای" با 4.5- درصد می‌­باشد.
قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با 7.7 درصد، "چای خارجی بسته­ای" با 7.6 درصد و "قند" با 7.3 درصد می‌­باشد.
انتهای پیام/