خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عناصر «پ.ک.ک» سلاح‌های خود را تحویل می‌دهند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 09:12
منابع آگاه اعلام کردند که عناصر وابسته به پ.ک. ک در جریان یک مراسم در اقلیم کردستان عراق سلاح‌های خود را تحویل خواهند داد.
حزب،كردستان،تركيه،انحلال،مسلحانه،كارگران،تحويل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روداو، عناصر وابسته به حزب منحله کارگران کردستان ترکیه (پ.
ک.
ک) از ابتدای ماه جاری میلادی سلاح‌های خود را طی یک مراسم در اقلیم کردستان عراق تحویل می‌دهند.
۲ منبع آگاه اعلام کردند که این مراسم ابتدای ماه جاری میلادی در اقلیم کردستان عراق برگزار خواهد شد و همچنین قرار است عبدالله اوجالان رئیس این حزب منحله پیامی در خصوص روند انحلال این حزب طی روزهای آتی منتشر کند و بعد از آن روند تحویل دادن سلاح‌ها آغاز می‌شود.
آنها بیان کردند که نیروهای این حزب در تاریخ ما بین سه تا ۱۰ ژوئیه کنونی در استان سلیمانیه عراق برای تحویل دادن سلاح‌های خود حاضر خواهند شد.
اردیبهشت گذشته خبرگزاری وابسته به حزب کارگران کردستان ترکیه «پ.ک.
ک» از انحلال این حزب خبر داد.
رسانه‌های کردی نیز گزارش دادند که حزب کارگران کردستان ترکیه منحل شده و اقدامات مسلحانه اعضای این حزب علیه ترکیه و تمام فعالیت‌های آن به پایان می‌رسد.
همچنین کنگره فوق‌العاده این حزب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که می‌توان با روش‌های سیاسی مشکلات و مسائل مربوط به کردها را حل کرد.
در ادامه این بیانیه آمده است: بر این اساس کنگره «پ.ک.
ک» تصمیم به انحلال ساختار سازمانی خود و پایان دادن به روش‌های مسلحانه گرفته است.
پیشتر عبدالله اوجالان، رئیس حزب کارگران کردستان ترکیه موسوم به «پ.ک.
ک» با صدور بیانیه‌ای خواستار خلع سلاح و انحلال این گروه مسلحانه شده بود.
این بیانیه واکنش‌های گسترده‌ای را در سرتاسر جهان به همراه داشت و نوید پایان بخشیدن به یکی از طولانی‌ترین منازعات مسلحانه را داد.